Στα σαγόνια του καρχαρία: Την άρπαξε ενώ πήγαινε να τον ταΐσει

Στα σαγόνια του καρχαρία: Την άρπαξε ενώ πήγαινε να τον ταΐσει
Η στιγμή που ο καρχαρίας αρπάζει τη γυναίκα που πήγε να τον ταΐσει Βίντεο

Την τρομακτική στιγμή που μία γυναίκα παραλίγο να γίνει το "γεύμα" ενός καρχαρία τον οποίο πήγαινε να ταΐσει κατέγραψε η κάμερα στην Αυστραλία.

Την πιο αξέχαστη εμπειρία της ζωής της έζησε η 34χρονη Μελίσα Μπράνινγκ στην Αυστραλία, όταν στην προσπάθειά της να ταΐσει με ο χέρι έναν καρχαρία, λίγο έλειψε να γίνει η ίδια το… έδεσμά του.

Η νεαρή γυναίκα δεν επιχείρησε κάτι παράνομο ή εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς ο λεγόμενο “καρχαρίας νοσοκόμος” με τον οποίο απέκτησε “στενή επαφή τρίτου τύπου” θεωρείται ένας από τους πλέον φιλήσυχους εκπροσώπους αυτού του είδους και είθισται να αποτελεί τουριστική ατραξιόν της περιοχής.

Όπως περιέγραψε η ίδια, ο καρχαρίας την άρπαξε και την τράβηξε στο νερό πριν η ίδια και οι φίλοι της καταλάβουν καλά καλά τι έχει συμβεί.

Το μόνο που θυμάται ήταν ο φόβος που την κυρίευσε ότι έχει χάσει το δάχτυλό της. Όπως είπε δεν τολμούσε καν να το κοιτάξει όταν την έβγαλαν από το νερό, φοβούμενη τα χειρότερα.

Το δάχτυλό της μπορεί να μην το έχασε, αλλά υπέστη μόλυνση, χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις, ενώ το δόντια του καρχαρία κατάφεραν να της ραγίσουν ακόμη και το κόκκαλο…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα