Survivor 2: Οι τρελές διακοπές της Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο και οι μπηχτές της Χατζίδου

Survivor 2: Οι τρελές διακοπές της Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο και οι μπηχτές της Χατζίδου

Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στον Άγιο Δομίνικο για Φαρμάκη και Σπυροπούλου αλλά και "καρφιά" on camera από την Ελένη Χατζίδου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Όλγα Φαρμάκη έζησαν στιγμές ξενοιασιάς και ηρεμίας στο Survivor.

Η ομάδα των Διασήμων κέρδισε και πάλι, οι διάσημοι πήραν και απόλαυσαν τα κρουασάν τους, και οι δύο κοπέλες ξάπλωσαν στην αιώρα τους και την Κωνσταντίνα να λέει: “Σήμερα πραγματικά έχω ταξιδέψει. Έχω φάει, έχω πιει, έχω ξαπλώσει. Αυτό είναι διακοπές στον Άγιο Δομίνικο”.

Λίγο μετά όμως ήρθαν τα “καρφιά” από τη Χατζίδου εναντίον της Σπυροπούλου. Χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα: “Ομολογώ ότι με κάποιους από εδώ μέσα πολύ πιθανόν στη ζωή μου έξω να μην έκανα παρέα. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα με την Κωνσταντίνα. Όχι γιατί είναι δυναμική, ίσα ίσα, εμένα μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους, που έχουν κότσια. Δεν θέλω ήσυχους που δεν μιλάνε και δεν θα πουν τη γνώμη τους γιατί φοβούνται μην συγκρουστεί η γνώμη τους με τη δική μου. Πολλές φορές – δεν ξέρω αν το κάνει από αμηχανία ή έτσι είναι – δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δηλαδή μπορεί να είμαστε σε μία φάση που να έχουμε τρελή αγωνία, για παράδειγμα για το αγώνισμα και η Κωνσταντίνα μπορεί να συζητάει για συνταγές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα