Survivor: Το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Survivor: Το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Στη γωνιά του ρινγκ στριμωγμένοι και πάλι οι Διάσημοι με τον Χάρο να μπαίνει στο επίκεντρο - Από τη μια φλερτάρει τη Σπυροπούλου, από την άλλη την "έδωσε" στεγνά

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που πρόσφατα μπήκε στο Survivor 2 απάντησε στο πώς προέκυψε το όνομά του που έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα με το “καλημέρα”.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης είπε για το όνομά του:

“Αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι το οποίο δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι και με ένα δεύτερο παρατσούκλι έτσι λιγάκι πιο συγκεκριμένο που δόθηκε πάλι για να ξεχωρίσουμε από ένα άλλο σόι, τέλος πάντων. Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια Σάκη μου είναι ότι υπάρχει έτσι ένα ενδιαφέρον για το όνομα, όχι πάντα με θετικό τρόπο, αλλά εγώ έχω καταλήξει πως είναι κάτι πάρα πολύ καλό και έχω καταλάβει πως είναι πάρα πολύ ισορροπημένο. Από τη μία, δηλαδή, υπάρχει το Σώζων, από την άλλη υπάρχει ο Χάρος και στη μέση υπάρχει η πάλη ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Κάτι σαν το Γιν και το Γιανγκ, δηλαδή”.

Η προέλευση του ονόματος του Χάρου:

To instant φλερτ με τη Σπυροπούλου:

Ως προς τα αγωνιστικά, οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές (πάλι) με σκορ 10-4 και κλήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν τους τρεις υποψηφίους. Από τη διαδικασία εξαιρέθηκε η Όλγα Φαρμάκη, η οποία είχε την καλύτερη επίδοση της εβδομάδας, ενώ την ατομική ασυλία μέσω του σχετικού αγωνίσματος κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Στο Συμβούλιο το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τους Διάσημους που κλήθηκαν και πάλι να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους για να αποχωρήσουν. Από την ψηφοφορία που ακολούθησε πρώτη υποψήφια αναδείχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Στέλιο Κρητικό.

Η τριάδα των υποψηφιοτήτων έκλεισε με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον οποίο υπέδειξε η Όλγα Φαρμάκη. Στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη, φαίνεται ότι υπάρχει ένταση μεταξύ των παικτών.

Όπως θα δείτε παρακάτω, παρότι ο Χάρος φλερτάρει την Κωνσταντίνα, τη ψήφισε δικαιολογώντας “αγωνιστικά” τη ψήφο του:

Τέλος, όπως θα δείτε στο σημερινό τρέιλερ, η ένταση στην πλευρά των Διασήμων ανεβαίνει με την κόντρα ανάμεσα σε Χάρο και Νάσο να ξεσπά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα