Το “αυθεντικό” μωρό της Gerber είναι πια 91 ετών και φωτογραφίζεται δίπλα στο “διάδοχό” της

Το “αυθεντικό” μωρό της Gerber είναι πια 91 ετών και φωτογραφίζεται δίπλα στο “διάδοχό” της
Το θρυλικό μωρό στις συσκευασίες της Gerber AP

Την πιο γλυκιά αγκαλιά μοιράστηκαν το πρώτο και... παντοτινό "μωρό της Gerber", που είναι 91 ετών σήμερα, μαζί με το νεότερο "διάδοχό" της,το πρώτο μωρό με σύνδρομο Down που κοσμεί τις συσκευασίες της ιστορικής εταιρείας.

Το πρόσωπό της έγινε μια από τις διασημότερες και πιο επιδραστικές εικόνες του 20ου αιώνα. Υπήρξε άλλωστε το “πρόσωπο” ενός από τα δημοφιλέστερα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά, με τη φωτογραφία της να κοσμεί τα προϊόντα των παιδικών τροφών Gerber που δεκαετίες τώρα μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Το διασημότερο “μωρό” στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι πλέον 91 ετών. Η Αν Τέρνερ Κουκ ζει πλέον στην Τάμπα της Φλόριντα, έχοντα πλέον συνταξιοδοτηθεί, όχι μόνο ως “μωρό της Gerber”, αλλά και από τις κανονικές της δουλειές ως καθηγήτρια αγγλικών και συγγραφέας μυστηρίου.

Στο σπίτι της στην Τάμπα, έλαβε χώρα και μία “ιστορική” συνάντηση κορυφής. Και τούτο διότι η 91χρονη Αν είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το “διάδοχό” της, τον ενάμισι έτους Λούκας Η Gerber φέτος έγραψε ιστορία αποφασίζοντας να δώσει τον τίτλο του “Gerber baby” για πρώτη φορά σε ένα μωρό με σύνδρομο down. Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό αφού κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στο χαμόγελο του τρισχαριτωμένου πιτσιρικά.

Το πρώτο και το νεώτερο "μωρό" της εταιρείας σε μια γλυκιά αγκαλιά gerber

Ο μικρός βρέθηκε πρόσφατα με την οικογένειά του στην Τάμπα και οι άνθρωποι της ευκαιρίας σκέφτηκαν ότι η ευκαιρία δεν θα έπρεπε να πάει χαμένη. Κάπως έτσι, κανονίστηκε η συνάντηση στο σπίτι της Αν, προκειμένου να φωτογραφηθούν αγκαλιά το πρώτο και το νεώτερο “μωρό” της εταιρείας.

Ο Λούκας γράφει ιστορία στις συσκευασίες της Gerber

Το πιο εντυπωσιακό; Αμέσως μόλις η Αν πήρε στην αγκαλιά της τον Λούκας , η “χημεία” μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής…

Η 91χρονη Αν Τέρνερ Κουκ αναγνωρίστηκε ως το “επίσημο” πρόσωπο της Gerber το 1978, σε ειδική τελετή για τα 50 χρόνια της εταιρείας. Το 1928 μια οικογενειακή φίλη των Κουκ έφτιαξε ένα σκίτσο της το οποίο και ταχυδρόμησε στη νεόκοπη εταιρεία. Η επιτυχία και η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια. Η Gerber “κατοχύρωσε” την εικόνα της Αν το 1931 έχοντας διακρίνει ότι έχει μια “φλέβα χρυσού” στα χέρια της. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα