Το εξόφθαλμο λάθος στους ‘Δυο Ξένους’ που εντοπίσαμε 17 χρόνια μετά

default image

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά του MEGA που καταδεικνύει ένα τραγικό λάθος. Τι κι αν έχουμε δει κάθε επεισόδιο της δεκάδες φορές, αυτό το λάθος δεν το είχαμε εντοπίσει μέχρι σήμερα (vid)

Η ρομαντική κομεντί “Δύο Ξένοι” σηματοδότησε μια ολόκληρη εποχή της ελληνικής τηλεόρασης και έχει μείνει στην ιστορία της ως μια από τις πιο κλασικές σειρές όλων των εποχών. Η επιλογή δε του MEGA να την προβάλει ξανά και ξανά σε επανάληψη από την ημέρα που έριξε αυλαία (χωρίς να ολοκληρωθεί ποτέ!), την έχει καταστήσει μια από τις πιο γνώριμες εικόνες για κάθε Έλληνα τηλεθεατή. Να λοιπόν, που τόσα εκατομμύρια μάτια και χρειάστηκαν 17 ολόκληρα χρόνια για να εντοπίσει κανείς ένα πολύ “χτυπητό” λάθος σε κάποιο από τα επεισόδια της β’ σεζόν.

Το blog ” rareandmore” το εντόπισε, τονίζοντας πως τέτοια λαθάκια υπήρχαν αρκετά στην αγαπημένη σειρά, και το μοιράστηκε με τους χρήστες του διαδικτύου. Η σκηνή λοιπόν ξεκινά με την Ντένη Μαρκορα (Ντίνα Κώνστα) να φορά ένα μπλε φόρεμα, ενώ μετά από ένα κοντινό στον Κωνσταντίνο Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος), το γιο της, η κάμερα επιστρέφει στη Ντένυ που όμως αυτή τη φορά, είναι ντυμένη στα λευκά.

Δείτε το στιγμιότυπο, όπως το ανήρτησε το blog:

ΠΗΓΗ RAREANDMORE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα