Το τροχαίο που διχάζει το διαδίκτυο. Ποιος φταίει;

Η συνάντηση ενός διστακτικού οδηγού ΙΧ με έναν τολμηρό νταλικιέρη είχε δραματικά αποτελέσματα

Το βίντεο ενός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο Λέστερ της Αγγλίας έχει διχάσει τους θεατές για το ποιος από τους δύο εμπλεκόμενους οδηγούς ευθύνεται για τη σύγκρουση.

Πρωταγωνιστές του περιστατικού είναι ο διστακτικός οδηγός ενός γαλάζιου Toyota και ο αποφασισμένος να μην διακόψει την πορεία του οδηγός νταλίκας.

Το φορτηγό είναι σταματημένο μπροστά από μια πολυσύχναστη οδό διπλής κατευθύνσεως που βρίσκεται στο πάρκο Magna. Ο οδηγός του περιμένει να βρει ένα κενό στα δύο ρεύματα για να διασχίσει την οδό. Ξαφνικά εμφανίζεται το ΙΧ, το οποίο δεν σταματά πίσω από την νταλίκα αλλά στα αριστερά του, περιμένοντας και αυτό να μπει στην οδό.

Με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει, ο οδηγός του αυτοκινήτου πατάει γκάζι για να διασχίσει την οδό, ωστόσο λόγω ενός διερχόμενου αυτοκινήτου δεν τα καταφέρνει και σταματά. Ο οδηγός της νταλίκας βρίσκει άνοιγμα και επιχειρεί να μπει στην οδό, ωστόσο δεν έχει υπολογίσει την απόσταση του φορτηγού του από το γαλάζιο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρασύρει το δεύτερο μερικά μέτρα και να προκαλέσει και στα δύο οχήματα υλικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο:

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό έχει κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου με εκατοντάδες χρήστες να τάσσονται υπέρ της νταλίκας, δεδομένου ότι προηγείτο και ισάριθμους άλλους να θεωρούν ότι ο οδηγός της έπρεπε να είχε προσέξει το γαλάζιο αυτοκίνητο και την απόσταση μεταξύ τους...

(Με πληροφορίες από DailyMail)

ADVERTISING

SHARE: