Το βίντεο που διχάζει: Απωθεί περαστική πιάνοντάς τη 'κατά λάθος' από το στήθος

Το βίντεο που διχάζει: Απωθεί περαστική πιάνοντάς τη 'κατά λάθος' από το στήθος

Το βίντεο που διχάζει το διαδίκτυο. Είχε πρόθεση ο Ben Brown του BBC ή όχι; Δείτε τα πλάνα (Vid)

Σάλος στη Βρετανία με την κίνηση του δημοσιογράφου του BBC, Ben Brown.

Ο παρουσιαστής του BBC βρισκόταν σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση συνομιλώντας με τον πολιτικό συντάκτη, Norman Smith, για το νέο μανιφέστο του Jeremy Corbyn των Εργατικών. Εκείνη τη στιγμή, μία γυναίκα εμφανίστηκε λέγοντας στις κάμερες πως όσα έχει υποσχεθεί ο Corbyn για τα κοινωνικά επιδόματα, είναι "απολύτως φανταστικά".

Καθώς η εκπομπή διακόπηκε από τον σχολιασμό της γυναίκας, ο παρουσιαστής επιχείρησε να την απομακρύνει, αλλά φάνηκε πως την ακούμπησε στο στήθος.

Η γυναίκα αντέδρασε χτυπώντας τον ελαφρά, πριν φύγει, ενώ ο Brown, κλείνοντας την ανταπόκριση του, ζήτησε "συγγνώμη για τη διακοπή που είδατε στην αρχή της συνέντευξης με τον Norman Smith".

Το θέμα πήρε διαστάσεις και ο Brown αναγκάστηκε να τοποθετηθεί μέσω Twitter, λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να ακουμπήσει το στήθος της περαστικής κοπέλας. "Ήταν μια ατυχής διακοπή της σύνδεσης από το Μπράντφορντ. Προσπάθησα να ελαχιστοποιήσω τη διακοπή, αλλά αυτό είναι δύσκολο όταν είσαι "στον αέρα". Ήταν εντελώς ακούσιο".

Το BBC δεν έχει λάβει επίσημη θέση για όσα έγιναν, ενώ το βίντεο έχει διχάσει το διαδίκτυο. Άλλοι κατηγορούν τον Brown για "σεξιστική ενέργεια" και δεν δέχονται την εξήγηση του, ενώ άλλοι αναφέρουν πως όλα συνέβησαν, πράγματι, κατά λάθος.

ADVERTISING

SHARE: