Βγείτε ραντεβού με τους… ομορφότερους κρατούμενους

default image

Διαβάστε πως μία ιστοσελίδα ''προωθεί'' τη φιλία μεταξύ των κρατουμένων και του έξω κόσμου στις ΗΠΑ

”Γνώρισε ένα κρατούμενο” είναι το μήνυμα μίας πρωτοποριακής ιστοσελίδας, η οποία φιλοδοξεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των κρατουμένων και του έξω κόσμου, μέσω αλληλογραφίας.

Ακούγεται παράξενο και περίεργο αλλά αποτελεί πραγματικότητα και είναι το νέο εγχείρημα της αμερικανικής ιστοσελίδας ”Meet-An-Inmate.com” που υπόσχεται να κάνει πιο ”αγαπητούς” τους κρατούμενους, διορθώνοντας τη λανθασμένη ιδέα πολλών πως πρόκειται για άγρια άτομα χωρίς συναισθήματα κι ανάγκες.

”Οι περισσότεροι είναι διασκεδαστικοί και νιώθουν όπως εσείς που βρίσκεστε εκτός των φυλακών” γράφει η ιστοσελίδα, προσπαθώντας να αποδείξει ότι οι κρατούμενοι είναι κανονικοί άνθρωποι.

Οι κρατούμενοι που ενδιαφέρονται μπορούν να αναρτήσουν στη σελίδα μία ή και δύο φωτογραφίες τους, να γράψουν το βάρος, το θρήσκευμα, την ημερομηνία αποφυλάκισής τους, αλλά και να εξηγήσουν σε ένα κείμενο 250 λέξεων τα ενδιαφέροντά τους ακόμα και για ποιο λόγο βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Από την πλευρά τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα χωρίς κόστος, να δουν τις φωτογραφίες και να επιλέξουν με κριτήριο την ηλικία, το γένος, ακόμα και τα ενδιαφέροντα του κρατούμενου.

Η σελίδα ανανεώνει συχνά τις φωτογραφίες και προωθεί τα άτομα που δεν έχουν μεγάλη ”επιτυχία”.

”Μπορεί να βρίσκονται στη φυλακή, αλλά δεν είναι κακοί άνθρωποι, έχουν ανάγκη από αγάπη και επικοινωνία” εξηγεί η ιστοσελίδα.

Οι κρατούμενοι μπορούν να ανταλλάσσουν αλληλογραφία, ενώ η αποστολή χρημάτων ή αντικειμένων δεν συνιστάται.

”Οφείλεις να τους συμπεριφερθείς με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Είναι φυλακισμένοι, αλλά πάνω από όλα είναι άνθρωποι” προτρέπει τους χρήστες η σελίδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα