Βίντεο: Δάσκαλος του Κουνγκ Φου κάνει επίδειξη των ‘σιδερένιων’ όρχεών του

Βίντεο: Δάσκαλος του Κουνγκ Φου κάνει επίδειξη των ‘σιδερένιων’ όρχεών του

Υποστηρίζει ότι θεραπεύει τα ανδρικά σεξουαλικά προβλήματα... (vid)

Μια περίεργη πρακτική για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης εφαρμόζει ένας Κινέζος δάσκαλος Κουνγκ Φου. Πρόκειται για μια μέθοδο πολύ απλή αλλά αρκετά επίπονη, τουλάχιστον για τους υπόλοιπους άνδρες, καθώς περιλαμβάνει ισχυρά χτυπήματα στους όρχεις.

Σε βίντεο από επίδειξη της εν λόγω πρακτικής, που έγινε σε δημόσιο χώρο, ο Βέι Γιαομπίν και οι μαθητές του φαίνονται να παρουσιάζουν τις ικανότητές τους στον κόσμο, δεχόμενοι χτυπήματα στους όρχεις με τα χέρια, τα πόδια, με τούβλο ακόμη και με ένα ξύλινο κύλινδρο.

“Έχω αποκτήσει αυτή την ικανότητα από τότε που έγινα 67 ετών. Νομίζω ότι είναι καλό για την υγεία μου. Επιμένω να το κάνω κάθε μέρα. Πιστεύω ότι αποκτώ αντοχή και αρρωσταίνω λιγότερο συχνά”, δήλωσε ο Γιαομπίν.

Ο Κινέζος δάσκαλος εξασκεί αυτή την μέθοδο τα τελευταία 10 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις, αυτός και οι μαθητές του πιστεύουν ότι πρόκειται για απαραίτητη πρακτική για την υγεία των ανδρών. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη μέθοδος γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής.

Πηγή: Russia Today

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα