Βίντεο: 'Ειδική διαδρομή' στα χιονισμένα βουνά της ορεινής Ναυπακτίας

Βίντεο: 'Ειδική διαδρομή' στα χιονισμένα βουνά της ορεινής Ναυπακτίας

Ο χιονιάς των περασμένων ημερών "άσπρισε" τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας και η διαδρομή μέσα στο χιονισμένο τοπίο είναι απολαυστική (vid)

Η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών έντυσε στα λευκά ακόμη και την παραθαλάσσια Ναύπακτο. Το χιόνι έπεσε πυκνό στα πανέμορφα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας και το βίντεο με την διαδρομή από το χωριό Ελατού ως την Άνω Χώρα είναι απολαυστικό. Δείτε το μοναδικό τοπίο με τα Έλατα και το χιόνι να φτάνει τους 80 πόντους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον nafpaktianews, αποκλεισμένα παραμένουν τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας Λιβαδάκι , Κυδωνιά, Γρηγόρι και Ελατόβρυση. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, γκρέιντερ και αλατιέρα επιχειρούσαν και αναμένεται μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι να έχουν ανοίξει όλοι οι δρόμοι.

Σε όλο το οδικό δίκτυο χρειάζεται μεγάλη προσοχή και απαραίτητα αλυσίδες λόγω του παγετού. Συνολικά στον καθαρισμό των δρόμων συμμετέχουν 10 μηχανήματα και 15 άτομα προσωπικό του Δήμου κάνοντας υπερπροσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες για να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοικτό.

ADVERTISING

SHARE: