Βίντεο: 'Γκαφατζής' αστυνομικός ακινητοποιεί τον... συνάδελφό του με Taser

VIDEO

Πώς μία λάθος κίνηση, ή μία λάθος εκτίμηση, μπορούν να μετατρέψουν έναν έλεγχο ρουτίνας σε μία επεισοδιακή σύλληψη μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

"Πρωταγωνιστές" στο βίντεο που τραβήχτηκε από ενσωματωμένη κάμερα σε στολή και έχει γίνει viral στο Ίντερνετ είναι δύο αστυνομικοί στο Οχάιο των ΗΠΑ, οι οποίοι κλήθηκαν να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο στο συνοδηγό οχήματος που έχουν σταματήσει.

Η άρνηση του συνοδηγού να συμμορφωθεί, αναγκάζει τον ένα από τους δύο αστυνομικούς να βγάλει τον ύποπτο με τη βία έξω από το όχημα.

Η προσπάθεια του συναδέλφου του να βοηθήσει σε αυτό το σημείο, λίγο έλειψε να αποδειχθεί καταστροφική για την όλη "επιχείρηση".

Διότι τη στιγμή που ο πρώτος αστυνομικός πάει να πραγματοποιήσει τη σύλληψη, γίνεται "στόχος" από το όπλο Taser του συναδέλφου του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.

"Συγγνώμη, συγγνώμη Νικ", ακούγεται να λέει στο συνάδελφό του, ο οποίος του απαντάει με όση δύναμη του έχει απομείνει ότι όλα είναι καλά...

Για την ιστορία, τα... "σκάγια" του Taser πέτυχαν και τον ύποπτο, πράγμα που ήταν και ο αρχικός στόχος των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι τα όπλα Taser δεν είναι θανατηφόρα, αλλά χρησιμοποιούνται για την ακινητοποίηση του στόχου προκαλώντας πολύ δυνατούς πόνους έως και στιγμιαία παράλυση.

ADVERTISING

SHARE: