Βίντεο: Ο Κώστας Καραμανλής έκανε... photo bombing στη Ζέτα Δούκα

Βίντεο: Ο Κώστας Καραμανλής έκανε... photo bombing στη Ζέτα Δούκα
YOUTUBE

Πώς ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να "κλέψει" τα φώτα της δημοσιότητας από την ηθοποιό, την ώρα που αυτή μιλούσε στους δημοσιογράφους

Λαμπερή και στυλάτη όπως πάντα, η Ζέτα Δούκα έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της νέας ταινίας "Καζαντζάκης" του Γιάννη Σμαραγδή, όταν στο πλάνο της "εισέβαλε" απροσδόκητα ένας απροσκότητος... εισβολέας.

Το γρήγορο πέρασμα του επίσημου καλεσμένου είχε ως αποτέλεσμα οι δηλώσεις να διακοπούν απότομα και οι κάμερες να στρέψουν απότομα τα φώτα τους επάνω του την ώρα που τον υποδεχόταν ο βραβευμένος σκηνοθέτης της ταινίας.

Και προφανώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ο... "phto bomber" της Ζέτας Δούκας δεν ήταν άλλος από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος πέρασε αστραπιαία μπροστά από τις καμέρες και τους δημοσιογράφους.

Η ηθοποιός έμεινε κυριολεκτικά άφωνη και αφού επανήλθε η... τάξη είπε χαμογελώντας στους δημοσιογράφους: "Ο κ. Καραμανλής, μας διακόπτει… Δεν πειράζει, του το συγχωρούμε. Δεν ξέρει ο κ. Καραμανλής ότι δεν περνάμε μπροστά από τις κάμερες; Δεν υπάρχει! Αστειεύομαι έτσι;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στάθης Ψάλτης: Το άγνωστο βίντεο που γύρισε και έδωσε στο Λ. Λαζόπουλο

Πρώτο τρέιλερ και εικόνες από τον 'Καζαντζάκη' του Γιάννη Σμαραγδή

ADVERTISING

SHARE: