Βίντεο: Όταν ένα μωρό είδε για πρώτη φορά τη δίδυμη αδερφή της μητέρας του

Βίντεο: Όταν ένα μωρό είδε για πρώτη φορά τη δίδυμη αδερφή της μητέρας του

Δείτε πως αντιδρά ένα μωρό 10 μηνών όταν έρχεται για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δίδυμη αδερφή της μητέρας του (vid)

Τη στιγμή που ένας μπόμπιρας 10 μηνών βλέπει την μητέρα του...εις διπλούν, καταγράφει ένα βίντεο που κάνει εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Το μωρό, ονόματι Φέλιξ, γεννήθηκε στη Λιθουανία απ' όπου κατάγεται ο πατέρας του και πριν λίγο καιρό ταξίδεψε μαζί με τους γονείς του στο Μόντρεαλ του Καναδά για να γνωρίσει την οικογένεια, από την πλευρά της μητέρας του. Εκεί έμελλε να αντικρίσει για πρώτη φορά και την δίδυμη αδερφή της μητέρας του, μένοντας "στήλη άλατος".

Στο βίντεο, ο μικρός πρωταγωνιστής βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο όταν η θεία μπαίνει στο σπίτι. Όταν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και αντιλαμβάνεται ότι κάτι, για τα δικά του δεδομένα, δεν πηγαίνει καλά, μένει αποσβολωμένος με μάτια γουρλωμένα και παγωμένο χαμόγελο να κοιτάει μία την θεία του, η οποία στο μεταξύ τον έχει πάρει αγκαλιά και μία την μητέρα του, η οποία είναι προς την πλευρά της κάμερας.

Ερωτηματικό αποτελεί για πόση ώρα ο μικρός Φέλιξ έμεινε με αυτή την έκφραση, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

10 Month Old baby Meets his mother's Twin For The First Time

ADVERTISING

SHARE: