Βίντεο: Σάλος με τριγωνικό UFO στη Ρωσία - Οργίασαν οι θεωρίες συνωμοσίας

VIDEO

Οργίασαν για ακόμη μία φορά τα social media, μετά τη ανάρτηση ενός βίντεο το οποίο απεικονίζει ένα φωτεινό τριγωνικό Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο να πετά στον ουρανό της Ρωσίας.

Οι συνωμοσιολόγοι δεν έχασαν χρόνο δηλώνοντας με πάσα βεβαιότητα ότι το ΑΤΙΑ που καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα στο ρωσικό ουρανό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη που έχει καταγραφεί πότε σε βίντεο για... επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ομολογουμένως η ταχύτητα με την οποία πετάει το "UFO" είναι ιδιαίτερα αργή για να πρόκειται για αεροπλάνο, όπως επίσης και το σχήμα του δεν συνηγορεί σε αυτή την πιθανότητα.

Κάποιοι πιο ψύχραιμοι υποστηρίζουν ότι απλώς πρόκειται για ένα drone που πετάει στο νυχτερινό ουρανό.

Καμία από τις εκδοχές δεν στάθηκε αρκετή ωστόσο να εμποδίσει τη γνωστή ιστοσελίδα UFO Today να αναρτήσει αυτό το βίντεο που έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.

Οι ερευνητές που κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους πάντως υπογραμμίζουν ότι στο βραδινό ουρανό είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να υπολογίσει κανείς σωστά τις διαστάσεις και την ταχύτητα με την οποία πετά ένα ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν αποκλείουν την περίπτωση του αεροπλάνου, ενώ και αυτοί επισημαίνουν την πιθανότητα να πρόκειται για drone.

ADVERTISING

SHARE: