36.021 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση για 1.666 θέσεις στο χώρο της υγείας

Απεργούν οι γιατροί του ΙΚΑ έχως την Παρασκευή και οι νοσοκομειακοί γιατροί έως την Πέμπτη.Στιγμιότυπα από το λαϊκό νοσοκομείο,Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Απεργούν οι γιατροί του ΙΚΑ έχως την Παρασκευή και οι νοσοκομειακοί γιατροί έως την Πέμπτη.Στιγμιότυπα από το λαϊκό νοσοκομείο,Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία, καταγράφονται κατά μέσο όρο 516 προτιμήσεις για κάθε θέση

«Έκλεισε» το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για 1.666 θέσεις σε νοσοκομεία και στον ΕΟΦ.

Η συμμετοχή στη διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Το ΑΣΕΠ αναφέρει ότι το πληροφοριακό σύστημά του, ύστερα από εργασίες ενίσχυσης, «ανταποκρίθηκε επαρκώς στην αυξημένη ζήτηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων της 15ης Φεβρουαρίου 2017, από υποψηφίους της Προκήρυξης 7Κ/2016, και ειδικότερα κατά τις ώρες 20:00 έως 24:00 όπου αυτή κορυφώθηκε».

Ο αριθμός των υποψηφίων που υπέβαλλαν αίτηση ανέρχεται στους 36.201, πολλοί εκ των οποίων δήλωναν υποψηφιότητα για περισσότερες από μία θέσεις με αποτέλεσμα όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία να καταγράφονται κατά μέσο όρο 516 προτιμήσεις για κάθε θέση.

Τέλος όπως επισημαίνει το ΑΣΕΠ δε σημειώθηκε οποιαδήποτε «βύθιση» του συστήματος, παρά μόνο μικρές καθυστερήσεις διαχείρισης αιτημάτων πρόσβασης, δικαιολογημένες λόγω της αυξημένης ζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ HEALTHVIEW.GR:

3 εταιρείες βιοτεχνολογίας με τα πιο καινοτόμα νέα σκευάσματα
5 λόγοι για να μην στεναχωριέστε που δεν έχετε σχέση

ADVERTISING

SHARE: