Και φέτος η Νατάσα Παζαΐτη σε διεθνή διαγωνισμό για την ενίσχυση καρκινοπαθών

Ψηφίζοντας, έως και τις 16 Οκτωβρίου, την ελληνική συμμετοχή στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition ενισχύεις τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (ΚΕΦΙ)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κέντρο Υγείας Μαστού-Νατάσα Παζαΐτη λαμβάνει μέρος στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition, στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (ΚΕΦΙ).

Όπως σημειώνει η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός -ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, «το χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στην πρωτιά θα δοθεί στο «ΚΕΦΙ. Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του, για την ενίσχυση και υποστήριξη του νέου προγράμματος που προσφέρει κατ΄ οίκον νοσηλεία στους ασθενείς με καρκίνο».

Η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές. Κάθε χρόνο οργανώνεται μια ενημερωτική εκστρατεία με διαγωνιστικό χαρακτήρα στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά τα μέλη της οργάνωσης

Πέρυσι, ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος, το Pink Glove επέλεξε τη φωτογραφία. Ο Γιάννης Βασταρδής εικονοποίησε την ιδέα της Νατάσας Παζαΐτη με τον ιδανικότερο τρόπο. Η φωτογραφία με τον τίτλο «Χείρα βοηθείας - The helping hand» ήρθε δεύτερη φέρνοντας το ελληνικό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Φέτος τη σκυτάλη του διαγωνισμού ξαναπαίρνει η φωτογραφία. Και πάλι μέσα από το φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki), η ελληνική συμμετοχή έχει ως σύνθημα «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη».

Η ψηφοφορία διεξάγεται στη σελίδα από τη Δευτέρα 9 έως και τις 16 Οκτωβρίου μέσω της σελίδας: www.facebook.com/pg/PinkGlovePhoto/photos/.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεύτερη θέση σε διαγωνισμό για τον καρκίνο του μαστού για τη Νατάσα Παζαΐτη

ADVERTISING

SHARE: