Την αποπομπή του διοικητή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής ζητούν οι εργαζόμενοι

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΝΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Δ. ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΤΣΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΝΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Δ. ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΤΣΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Οι εργαζόμενοι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της διοίκησης, ζητώντας από τον υπουργό Υγείας "την άμεση αποπομπή του διοικητή"

Μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, οι εργαζόμενοι σε αυτό προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της διοίκησης, ζητώντας από τον υπουργό Υγείας "την άμεση αποπομπή του διοικητή". Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν υπεύθυνο τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος "για μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την αποδόμηση και την κατάρρευση του νοσοκομείου".

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον διοικητή του ΨΝΑ για τα ακόλουθα:

Έχοντας "όραμα" το κλείσιμο του Ψυχιατρείου τον Ιούνιο του 2015 δεν υπέβαλε το παραμικρό αίτημα για προσλήψεις προσωπικού με συνέπεια να ανακοινωθούν 906 προσλήψεις προσωπικού στην 2η ΥΠΕ αλλά καμία για το ΨΝΑ.

Παραμένουν απλήρωτες πάνω από έξι μήνες οι εφημερίες ιατρών - ψυχολόγων και η υπερωριακή απασχόληση λοιπού προσωπικού.

Δεν είχε και δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία, παρά τις αποφάσεις ΔΣ για να αποτρέψει την κλοπή των χρημάτων στο Ταμείο Ασθενών που έγινε στις 10.11.2014.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση χρηματοδότηση του νοσοκομείου, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες και την άμεση πληρωμή εφημεριακής και υπερωριακής απασχόλησης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: