Βρήκαμε πώς θα απαλλαγείς από την αλλεργική ρινίτιδα

Βρήκαμε πώς θα απαλλαγείς από την αλλεργική ρινίτιδα

Όλα όσα μας οδηγούν σε αλλεπάλληλα φταρνίσματα και κάνουν τα μάτια μας να δακρύζουν

Και να ήταν μόνο αυτά; Μπουκωμένη μύτη, πρησμένα μάτια, κνησμός… Η λίστα εκτός από επίπονη μοιάζει και ατελείωτη. Κάτι σαν τις ενδεχόμενες πηγές των αλλεργιών της άνοιξης: από τη γύρη των δέντρων και των λουλουδιών (με συνηθέστερους υπόπτους την ελιά, το πεύκο και το κυπαρίσσι), μέχρι και τα ακάρεα της σκόνης τα οποία πολλαπλασιάζονται αυτήν την εποχή, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας.

Δεν είναι βέβαια κάθε χρόνο η άνοιξη το ίδιο… αλλεργιογόνα. Εξαρτάται και από τις καιρικές συνθήκες, όπως η βροχή και η υγρασία, οι οποίες ευνοούν ή όχι την ανθοφορία. Για να μην νομίζεις όμως πως είσαι ο μόνος ή η μόνη, πρέπει να ξέρεις πως στη χώρα μας, σύμφωνα με τις στατιστικές, ένας στους τρεις Έλληνες θα αναπτύξει κάποιου είδους αλλεργία κατά τη διάρκεια της ζωής του. Παράλληλα, διεθνείς μελέτες δείχνουν σημαντική αύξηση των αλλεργικών νοσημάτων την τελευταία 30ετία.

Υπάρχουν βέβαια και ευχάριστα νέα, και αυτά έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων και αλλεργιών. Η λύση λοιπόν, κρύβεται σε ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής, της Lanes. Πιο συγκεκριμένα στο Lanes AlergEnd. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, σε μασώμενο δισκίο, με φυσικά συστατικά για την ταχεία αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων και των περιβαλλοντικών ευαισθησιών. Χρόνος αντιμετώπισης; Μόλις 15 λεπτά. Η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του Lanes AlergEnd αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του. Περιέχει ψευδάργυρο καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, προλαμβάνοντας την παραγωγή μεσολαβητών ουσιών όπως είναι η ισταμίνη. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών και δεν έχει παρενέργειες.

Επίσης, πρόκειται για το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση της Αλλεργικής ρινίτιδας που έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς. Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι το Lanes Alergend είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση όλων των συμπτωμάτων των ασθενών με αλλεργική ρινίτιδα. Έχει ταχεία δράση και η αποτελεσματικότητά του έχει διάρκεια ενώ δεν εμφανίζει καμία ανεπιθύμητη ενέργεια κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Μπορούμε πλέον και εμείς, οι απανταχού πονεμένοι της άνοιξης, να αρχίσουμε να την απολαμβάνουμε χωρίς χαρτομάντιλα, δακρυσμένα μάτια και συνεχόμενα φταρνίσματα, καθώς θα βάλουμε ένα τέλος στις αλλεργίες μας, ή ακόμα καλύτερα, θα βάλουμε το δικό μας Lanes AlergEnd!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα