ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πόσο ανησυχείτε για τις σχέσεις με την Τουρκία;

Τον φόβο των Ελλήνων για την εξέλιξη των σχέσεων με την Τουρκία, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Πόσοι θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο πολέμου. Πώς βλέπουν τις διερευνητικές, τη στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά και την παρέμβαση Σαμαρά.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

Ποιος ηγέτης χειρίστηκε καλύτερα τα ελληνοτουρκικά;

Οι ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας χαίρουν της μεγαλύτερης εκτίμησης όσον αφορά το χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Προηγείται του πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ

Πόσες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

Γροθιά στο στομάχι είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, για την σεξουαλική παρενόχληση στην Ελλάδα. Ζούγκλα οι χώροι εργασίας, συνηθισμένο φαινόμενο η αποσιώπηση.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Πόσοι Έλληνες εμπιστεύονται την ελληνική Δικαιοσύνη;

Έλλειψη ανεξαρτησίας, παρεμβάσεις και μεγάλες καθυστερήσεις διαπιστώνουν οι πολίτες ως προς τη λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Τι πιστεύουν για τη Συνεπιμέλεια και την εξωδικαστική διαμεσολάβηση.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Έρευνα κόλαφος για τα "πλυντήρια" χρήματος στην Ελλάδα

Αδυναμίες στην πρόληψη, στον εντοπισμό και στην τιμωρία του ξεπλύματος χρήματος στην Ελλάδα εντοπίζει έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης που συντάχθηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παρουσιάζει το "Δικαστικό Ρεπορτάζ"

Podcast 20/20: Κούραση και αγανάκτηση για την πανδημία, άγχος για την οικονομία

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τον κορονοϊό στην συμπλήρωση ενός έτους από το πρώτο κρούσμα. Η ανησυχία των πολιτών για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ο φόβος για την διατήρηση μέτρων περιορισμού και η πρωτόγνωρη ανατροπή στις ζωές τους

Podcast 20/20: Η Τουρκία, ο φόβος για το μέλλον και η ανάμνηση του Ανδρέα

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τα εθνικά θέματα. Η ανησυχία των πολιτών για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα των διερευνητικών και ο πιο αποτελεσματικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης στα εθνικά θέματα.

Έρευνα 20/20: Υπέρ της Χάγης οι πολίτες - Βλέπουν θετικά τις διερευνητικές

Θετική εξέλιξη για τα Ελληνοτουρκικά χαρακτηρίζουν οι πολίτες την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών, στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Υπέρ της προσφυγής στην Χάγη η πλειοψηφία