20-20

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου στη Βουλή το 1985

Έρευνα 20/20: Ο μύθος της δεκαετίας του ’80  και του Ανδρέα καλά κρατεί

Δεκαετία – πρότυπο για ολόκληρη την μεταπολίτευση σε θέματα δημοκρατίας και όσον αφορά στην ευημερία του λαού, θεωρούν τη δεκαετία του '80, οι πολίτες σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Άγαλμα του φιλόσοφου Σωκράτη

Έρευνα 20/20: Καλύτερη λειτουργία της Δημοκρατίας ζητούν οι πολίτες

Κορυφαίο πολίτευμα για τους Έλληνες η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία όμως θεωρούν πως στην Ελλάδα δεν λειτουργεί για όλους, όπως καταδεικνύει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7 στην επέτειο των 47 ετών από την αποκατάστασή της.

Η κυβέρνηση στην Βουλή

Έρευνα 20/20: Διαρκώς μειούμενη η αποδοχή του κυβερνητικού έργου

Συνεχή μείωση παρουσιάζουν τα ποσοστά αποδοχής του κυβερνητικού έργου στην συμπλήρωση της διετίας διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Τα έδρανα της αντιπολίτευσης στη Βουλή

Έρευνα 20/20: Χαμηλές πτήσεις για την αντιπολίτευση, δύο χρόνια μετά τις εκλογές

Δυσαρεστημένοι στην πλειονότητά τους οι πολίτες από το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λίγο πριν την συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019, όπως καταδεικνύει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Έρευνα 20/20: Πώς κρίνουν οι Έλληνες τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ

Έρευνα 20/20: Πώς κρίνουν οι Έλληνες τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019, το 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την νέα έρευνα της aboutpeople για τις επιδόσεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Η φθορά, η απογοήτευση των νέων και το "χρηματιστήριο των υπουργών".

Έρευνα 20/20: Πράσινο μέλλον για τις επόμενες γενιές θέλουν οι Έλληνες

Έρευνα 20/20: Πράσινο μέλλον για τις επόμενες γενιές θέλουν οι Έλληνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople σχετικά με το τι πιστεύουν οι Έλληνες για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Τι περιμένουν για τα επόμενα χρόνια, τι ζητούν ως προς τη νομοθεσία και πόσο εμπιστεύονται τα κόμματα.

Έρευνα 20/20: Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την εκστρατεία εμβολιασμού

Έρευνα 20/20: Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την εκστρατεία εμβολιασμού

Μη ικανοποιητική κρίνουν περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Χαμηλό το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιαστούν, ενώ η πανδημία παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας για τους πολίτες.

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΡΥΖΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

Έρευνα 20/20: Τι ξέρουν οι Έλληνες για το 1821 και τη σύγχρονη ιστορία μας;

Οι γνώσεις των Ελλήνων για την επανάσταση του 1821 και τα γεγονότα που οδήγησαν στην Ελλάδα του 2021. Τι απαντούν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7 στη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτών με αίτημα την ενίσχυση του ΕΣΥ (Φωτογραφία αρχείου)

Podcast 20/20: Οι αντοχές του ΕΣΥ και ποια κυβέρνηση χειρίστηκε καλύτερα την Υγεία

Το podcast 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τo Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τι πιστεύουν οι πολίτες για τον δημόσιο και τον ιδωτικό Τομέα Υγείας, τη μάχη απέναντι στην πανδημία και την αποτελεσματικότερη στον τομέα της Υγείας κυβέρνηση στην μεταπολίτευση.

Μεταφορά ασθενούς με Covid-19 σε ιδιωτική κλινική στην Θεσσαλονίκη

Δυσαρέσκεια για την συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα στη μάχη με τον κορονοϊό

Δυσαρεστημένος από την συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα Υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας εμφανίζεται ένας στους δύο πολίτες στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Ανδρέας Παπανδρέου και Γιώργος Γεννηματάς σε Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Σημείο αναφοράς το ΕΣΥ του Ανδρέα Παπανδρέου και του Γιώργου Γεννηματά

Η μεταρρύθμιση της πρώτης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που ψηφίστηκε το 1983 αποτιμάται από τους πολίτες ως πιο αποτελεσματική πολιτική υγείας από το 1974, όπως καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ)

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία: Ευρεία αποδοχή από όσους πολίτες το γνωρίζουν

Θετικοί απέναντι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι «κινούμενοι» ψηφοφόροι αλλά και οι όσοι ψήφισαν κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όπως δείχνει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Έρευνα 20/20:  Θα αντέξει το ΕΣΥ; - Τι πιστεύουν οι Έλληνες

Έρευνα 20/20: Θα αντέξει το ΕΣΥ; - Τι πιστεύουν οι Έλληνες

Ικανοποίηση για την ανταπόκριση του ΕΣΥ στην υγειονομική κρίση αλλά και φόβο για τις αντοχές του, εκφράζουν οι πολίτες, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Τάσσονται υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, ενώ είναι σαφής η δυσαρέσκεια για τη μέχρι στιγμής συμβολή του ιδιωτικού τομέα στη μάχη με τον κορονοϊό.

Έρευνα κόλαφος για τα "πλυντήρια" χρήματος στην Ελλάδα

Έρευνα κόλαφος για τα "πλυντήρια" χρήματος στην Ελλάδα

Αδυναμίες στην πρόληψη, στον εντοπισμό και στην τιμωρία του ξεπλύματος χρήματος στην Ελλάδα εντοπίζει έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης που συντάχθηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παρουσιάζει το "Δικαστικό Ρεπορτάζ"

Podcast 20/20: Κούραση και αγανάκτηση για την πανδημία, άγχος για την οικονομία

Podcast 20/20: Κούραση και αγανάκτηση για την πανδημία, άγχος για την οικονομία

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τον κορονοϊό στην συμπλήρωση ενός έτους από το πρώτο κρούσμα. Η ανησυχία των πολιτών για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ο φόβος για την διατήρηση μέτρων περιορισμού και η πρωτόγνωρη ανατροπή στις ζωές τους

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο καθολικό κλείσμο (locdown) 15 ημερών, για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας Covid-19, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 (EUROKINISSI/Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Έρευνα 20/20: Πορεία προς το ναδίρ για την κυβέρνηση στη διαχείριση της πανδημίας

Συνεχίζει να αυξάνεται η αντίθεση των πολιτών στην κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7. Χαμηλές πτήσεις και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έρευνα 20/20: Φόβος ότι οι απαγορεύσεις θα μείνουν και μετά την πανδημία

Έρευνα 20/20: Φόβος ότι οι απαγορεύσεις θα μείνουν και μετά την πανδημία

Το ενδεχόμενο οι απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν κατά την διάρκεια της καραντίνας να συνεχιστούν και μετά ανησυχεί τους πολίτες. Τι δηλώνουν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Έρευνα 20/20: Πώς νιώθουν οι Έλληνες μετά από ένα χρόνο μάχης με τον κορονοϊό

Έρευνα 20/20: Πώς νιώθουν οι Έλληνες μετά από ένα χρόνο μάχης με τον κορονοϊό

Την κούραση, την αγανάκτηση και την ανησυχία για τη διάρκεια των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος με τον κορονοϊό στη ζωή μας. Οι ενθαρρυντικές απαντήσεις των πολιτών για το εμβόλιο.

Έρευνα 20/20 για την εξωτερική πολιτική: Ευρήματα με πολιτικό αποτύπωμα

Έρευνα 20/20 για την εξωτερική πολιτική: Ευρήματα με πολιτικό αποτύπωμα

Τι ανέδειξε η έρευνα για τα εθνικά θέματα σχετικά με τα "στρατόπεδα" στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς καταγράφονται οι απαιτήσεις των πολιτών.

Podcast 20/20: Η Τουρκία, ο φόβος για το μέλλον και η ανάμνηση του Ανδρέα

Podcast 20/20: Η Τουρκία, ο φόβος για το μέλλον και η ανάμνηση του Ανδρέα

20-20

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τα εθνικά θέματα. Η ανησυχία των πολιτών για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα των διερευνητικών και ο πιο αποτελεσματικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης στα εθνικά θέματα.

Το Διεθνές Δικαστήριο στην Χάγη, Ολλανδία

Έρευνα 20/20: Υπέρ της Χάγης οι πολίτες - Βλέπουν θετικά τις διερευνητικές

Θετική εξέλιξη για τα Ελληνοτουρκικά χαρακτηρίζουν οι πολίτες την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών, στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Υπέρ της προσφυγής στην Χάγη η πλειοψηφία

Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ όρθιοι, ενώ Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ υπογράφουν την Συμφωνία των Πρεσπών

Σε λάθος κατεύθυνση η Συμφωνία των Πρεσπών για 1 στους 2 πολίτες

Λίγο μετά την συμπλήρωση δύο χρόνων από την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων, οι πολίτες απαντούν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Εξωτερική Πολιτική μετά το 1974: Ανδρέας Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας οι "κερδισμένοι"

Εξωτερική Πολιτική μετά το 1974: Ανδρέας Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας οι "κερδισμένοι"

Οι ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας χαίρουν της μεγαλύτερης εκτίμησης όσον αφορά το χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Προηγείται του πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς

Έρευνα 20/20: Ο Αντώνης Σαμαράς ισχυρός πόλος στη ΝΔ με επιρροή στην "πατριωτική δεξιά"

Τι δείχνουν τα ευρήματα της έρευνας της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7, σχετικά με τη θέση του πρώην πρωθυπουργού κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Πόσοι την επικροτούν.

Έρευνα 20/20: Η μεγάλη ανησυχία των Ελλήνων για τις σχέσεις με την Τουρκία

Έρευνα 20/20: Η μεγάλη ανησυχία των Ελλήνων για τις σχέσεις με την Τουρκία

Τον φόβο των Ελλήνων για την εξέλιξη των σχέσεων με την Τουρκία, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Πόσοι θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο πολέμου. Πώς βλέπουν τις διερευνητικές, τη στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά και την παρέμβαση Σαμαρά.

Έρευνα 20/20: Μία στις δύο γυναίκες στην Ελλάδα, έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση

Έρευνα 20/20: Μία στις δύο γυναίκες στην Ελλάδα, έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση

Γροθιά στο στομάχι είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, για την σεξουαλική παρενόχληση στην Ελλάδα. Ζούγκλα οι χώροι εργασίας, συνηθισμένο φαινόμενο η αποσιώπηση.

Έρευνα 20/20: Σχεδόν το 50% των πολιτών δεν εμπιστεύεται την ελληνική Δικαιοσύνη

Έρευνα 20/20: Σχεδόν το 50% των πολιτών δεν εμπιστεύεται την ελληνική Δικαιοσύνη

Έλλειψη ανεξαρτησίας, παρεμβάσεις και μεγάλες καθυστερήσεις διαπιστώνουν οι πολίτες ως προς τη λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Τι πιστεύουν για τη Συνεπιμέλεια και την εξωδικαστική διαμεσολάβηση.

Τέλος της πανδημίας χωρίς βελτίωση στην οικονομία "βλέπουν" οι Έλληνες για το 2021

Τέλος της πανδημίας χωρίς βελτίωση στην οικονομία "βλέπουν" οι Έλληνες για το 2021

Πως μέσα στο 2021 θα τελειώσει η πανδημία του νέου κορονοϊού, όμως η κατάσταση της οικονομίας δεν θα βελτιωθεί, θεωρούν οι Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7