Γ. Αγγελοπούλου για την έρευνα του 20/20: “Οι Έλληνες θα ήθελαν φιλικές σχέσεις με τους γείτονες”

Γ. Αγγελοπούλου για την έρευνα του 20/20: “Οι Έλληνες θα ήθελαν φιλικές σχέσεις με τους γείτονες”
Συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Επιτροπή Ελλάδα 2021

Αναφορά στα ευρήματα της έρευνας της aboutpeople για το 20/20 του News24/7 έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά την συνέντευξη Τύπου της επιτροπής Ελλάδα 2021.

Στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7 αναφέρθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το έργο και τις δράσεις της Επιτροπής.

“Διάβασα μια έρευνα, στο News 24/7 και ρωτάει τους Έλληνες τι περιμένουν από το μέλλον. Kαι μεταξύ άλλων, ρωτάει για τις σχέσεις με την Τουρκία. Τους φόβους τους. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων, θα ήθελαν να υπάρχουν φιλικές σχέσεις γειτόνων. Φυσικό είναι, κάθε λαός θα ήθελε να μην έχει προβλήματα. Να μην έχει έννοια ότι θα γίνουν παραβιάσεις, να μην έχει έννοια για τον τρόπο που θα μπαίνουν οι πρόσφυγες και άλλα πολλά”, είπε η κα Αγγελοπούλου και πρόσθεσε:

“Δεν κάνω πολιτική, δεν είμαι υπουργός Εξωτερικών. Αυτά είναι θέματα του πρωθυπουργού της Ελλάδος και του υπουργείου Εξωτερικών. Υποθέτω ότι οι Έλληνες, όπως απαντούν σε αυτή την ερώτηση, απαντούν ότι καλό θα ήταν να έχουμε φιλικές σχέσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα