48ωρη η απεργία της ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη εβδομάδα

48ωρη η απεργία της ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη εβδομάδα
5-10-2011-ΑΘΗΝΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα της κυβέρνησης και κυρίως στην εργασιακή εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο και τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις οργανισμών. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Τη μετατροπή της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 19 Οκτωβρίου σε 48ωρη, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. Αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση και στη ΓΣΕΕ εντός της ημέρας

Κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ σήμερα Τετάρτη, αποφασίστηκε η απεργία να είναι 48ωρη, για τις 19 και 20 δηλαδή Οκτωβρίου.

Η πρόταση στη ΓΣΕΕ θα υποβληθεί επίσημα εντός της ημέρας, ενώ οι τελικές αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξουν οι ηγεσίες των τριτοβάθμιων συνδικάτων, συνδέονται, σύμφωνα με πληροφορίες, με την εξέλιξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή.

Ενώ τω μεταξύ, συγκέντρωση των εργαζομένων των 151 δημοσίων φορέων και οργανισμών οι οποίοι συγχωνεύονται ή καταργούνται πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο κτήριο του πρώην υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος το οποίο τελεί υπό κατάληψη από το σύλλογο των εργαζομένων, εδώ και μια εβδομάδα.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι, μέσω της οδού Ακαδημίας θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα