ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Στα 185 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων

Σε προβλέψεις δανείων 438 εκατ. ευρώ προχώρησε η τράπεζα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας. Εκταμίευσε δάνεια 2,2 δισ. ευρώ το πεντάμηνο. Το μήνυμα του CEO και ο εταιρικός μετασχηματισμός της τράπεζας.

Alpha Bank

Alpha Bank: Ξεκινά η διαδικασία διάσπασης

Προχωράει ταχύτατα ο εταιρικός μετασχηματισμός της Alpha Bank με στόχο την πλήρη εξυγίανση. Το Δ.Σ αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας διάσπασης δι’ απόσχισης κλάδου με τη σύσταση νέας εταιρείας. Προχωράει το σχέδιο Galaxy.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερινά σινεμά: Έτσι ανοίγουν από σήμερα – Το News 24/7 στο θρυλικό "Ηλέκτρα"
ΒΙΝΤΕΟ

Θερινά σινεμά: Έτσι θα ανοίξουν – Το News 24/7 στο θρυλικό "Ηλέκτρα"

Πώς θα λειτουργούν από σήμερα 1 Ιουνίου τα θερινά σινεμά. Τι ισχύει για εισιτήρια και κυλικεία. Ο Κώστας Γούναρης από το "Ηλέκτρα" στην Πατησίων μιλά στο News 24/7 για τη νέα εποχή στους κινηματογράφους.

Ακυρωτικό μηχάνημα εισιτηρίων.

Μέσα Μεταφοράς: Στο 1,20 το εισιτήριο - Τι ισχύει με τις κάρτες

Στο 1,20 πέφτει η τιμή του εισιτηρίου αστικών συγκοινωνικών από σήμερα στην Αθήνα λόγω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ. Στα 90 λεπτά το εισιτήριο στη Θεσσαλονίκη. Ποιες είναι οι τιμές για τις κάρτες.

Φωτογραφία αρχείου
ΘΕΜΑ ΝEWS24/7

Χωρίς ψηφιοποίηση τα έγγραφα συναίνεσης επιδομάτων: Μία ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας

Δύο σημαντικά επιδόματα θα μπορούσαν να δίνονται πολύ πιο εύκολα στους δικαιούχους αν ψηφιοποιούνταν η διαδικασία. Τι καταγγέλλει το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Κοινότητας.

ΚΟΣΜΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ζέτα Δούκα
ΒΙΝΤΕΟ

Η Ζέτα Δούκα εξομολογείται: "Διπλασιάστηκαν τα ευρήματα που είχα και έπρεπε να αφαιρεθούν"

Πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας η Ζέτα Δούκα και τι δήλωσε για το πρόβλημα υγείας της που την οδήγησε στο χειρουργείο. Η σημασία της πρόληψης και της επιλογής γιατρών.