ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος- Κατρούγκαλος: Μεγάλη ημέρα, μέρα χαράς

Καμμένος - Κατρούγκαλος: Μεγάλη ημέρα, μέρα χαράς

Ο υπουργός Άμυνας συνεχάρη τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, καθώς όπως τόνισε δεν παρέδωσαν τη σημαία και ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ υπενθύμισε την αισιοδοξία Τσίπρα μετά τη συνάντηση με Ερντογάν, ενώ και οι δύο έκαναν λόγο για νέες προοπτικές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Χαμόγελα κατά την επιστροφή στην πατρίδα: Οι δύο στο πρωθυπουργικό
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμόγελα κατά την επιστροφή στην πατρίδα: Μητρετώδης και Κούκλατζης στο πρωθυπουργικό

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τουίταρε μία φωτογραφία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος που τους μετέφερε πίσω στην Ελλάδα μετά τηιν απελευθέρωση τους

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας στους γονείς των δύο: Από εδώ και πέρα μόνο χαρές

Ως πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή, χαιρέτισε την απελεύθερωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο πρωθυπουργός, συγχαίροντας τους για το σθένος τους

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Εύσημα Πάιατ στο ελληνικό ΥΠΕΞ για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα μέσω twitter θυμίζει δήλωσή του από το Μάρτιο του 2018 μέσω της οποίας είχε επισημάνει πως οι στρατιωτικοί έπρεπε να είχαν ήδη επιστρέψει από τότε πίσω στην πατρίδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναταράξεις στην τουρκική οικονομία

Αντίποινα από την Τουρκία: Αύξησε έως 140% τους δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα

Οι Τούρκοι μιλούν ξεκάθαρα για "αντίποινα" απέναντι στην "εκ προθέσεως επίθεση από τις ΗΠΑ" στην οικονομία τους, με τους αυξημένους δασμούς να καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων, από το αλκοόλ και τον καπνό, μέχρι τα τουριστικά λεωφορεία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφία αρχείου

Δολοφονία στην Κυψέλη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί τους η σύζυγος του θύματος

ΕΓΚΛΗΜΑ

Το θύμα δέχτηκε μαφιόζικου τύπου επίθεση στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, την ώρα που στάθμευε την μοτοσικλέτα του. Δεν είχε απασχολήσει για τίποτα τις Αρχές και στο σπίτι του εκείνη την ώρα βρισκόταν η έγκυος σύζυγός του και το παιδί του. Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

ΚΟΣΜΟΣ

Εθνικό πένθος για τα θύματα της γέφυρας στη Γένοβα

Ιταλία: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και εθνικό πένθος μετά την τραγωδία στη Γένοβα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία για την ακύρωση της ανάθεσης εκμετάλλευσης του δικτύου αυτοκινητοδρόμων στην ιδιωτική εταιρία Atlantia, του ομίλου Μπενετόν.

Δύσκολοι καιροί για την Α. Μέρκελ

"Βουνό" τα προβλήματα για την Μέρκελ

Στις κόλπους της γερμανικής κυβέρνησης επικρατεί η συνήθης ραστώνη των διακοπών. Αλλά μόνο φαινομενικά. Διότι η καγκελάριος βρίσκεται ενώπιον μεγάλων προβλημάτων στο εσωτερικό, με τα οποία θα πρέπει να καταπιαστεί.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

CELEBRITIES

VIRAL

Ο Ιμάμης προσεύχεται να υποτιμηθεί το δολάριο
ΒΙΝΤΕΟ

Τουρκία: Ιμάμης προσεύχεται να υποτιμηθεί το δολάριο

Μέσα στις ώρες αγωνίας που ζουν εκατ. Τούρκοι, η προπαγάνδα του καθεστώτος Ερντογάν καλά κρατεί, αφού επιστρατεύτηκε ακόμη και Ιμάμης που εμφανίζεται σε βίντεο να προσεύχεται κατά του δολαρίου και υπέρ της τουρκικής λίρας.