Γιατί να ακολουθήσουμε τους Χρήστο Μάστορα, Έλενα Παπαρίζου και Δανάη Μπάρκα στην «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Γιατί να ακολουθήσουμε τους Χρήστο Μάστορα, Έλενα Παπαρίζου και Δανάη Μπάρκα στην «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Με ένα δωρεάν download δίνουμε δύναμη στο έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Χρήστος Μάστορας, Έλενα Παπαρίζου και Δανάη Μπάρκα μπήκαν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και μας θέλουν μαζί τους – Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό μέσω της δωρεάν εφαρμογής

Με τρεις δυνατές προσθήκες στο ρόστερ της, η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» θέλει εφέτος να σπάσει κάθε ρεκόρ προσφοράς για τα παιδιά. Ο Χρήστος Μάστορας, η Έλενα Παπαρίζου και η Δανάη Μπάρκα, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», μπήκαν στην «Ομάδα Προσφοράς» και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε δύναμη σε αυτό το έργο ζωής για τα παιδιά.

ADVERTISING

Δείτε τα μηνύματα που στέλνουν οι Χρήστος Μάστορας, Έλενα Παπαρίζου και Δανάη Μπάρκα:

https://youtu.be/tlKSie82Iug

https://youtu.be/hRwfGNusuYE

https://youtu.be/Mn2sUT-eqnE

Πώς θα μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι δωρεάν. Με κάθε download της εφαρμογής και μέσα από τη συμμετοχή μας σε διασκεδαστικές δοκιμασίες συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση, ώστε να συνεχιστεί η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Για να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» από το Google Play ή το App Store
  2. Συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους
  3. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Ο αγώνας της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για τα παιδιατρικά νοσοκομεία θα ολοκληρωθεί την ημέρα του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 14 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, όσο περισσότερο παίζουμε στις δοκιμασίες, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στο έργο ανακαίνισης των «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

SHARE:

24Media Network