Η Beverage World υιοθετεί τον ξενώνα «Εστία των Αθηνών» και στέκεται δίπλα στην πλέον ευάλωτη ομάδα πληθυσμού

Η Beverage World υιοθετεί τον ξενώνα «Εστία των Αθηνών» 
και στέκεται δίπλα στην πλέον ευάλωτη ομάδα πληθυσμού

Η εταιρεία Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, πάντα ευαισθητοποιημένη και κοντά στο συνάνθρωπο, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία σημαντική δωρεά προς τον Δήμο Αθηναίων, στηρίζοντας την πλέον ευάλωτη ομάδα πληθυσμού, τους υπερήλικες αστέγους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», η Beverage World προχώρησε στην υιοθεσία του ξενώνα «Εστία των Αθηνών», η οποία φιλοξενεί και φροντίζει σε καθημερινή βάση 52 άστεγους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Με την «υιοθεσία» της Εστίας, η Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης συνέβαλε στην ολοκληρωμένη αναβάθμιση των υποδομών και στην εξασφάλιση σημαντικού εξοπλισμού για την καθημερινή φροντίδα και κάλυψη βασικών αναγκών των φιλοξενούμενων συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό αντιπροσωπεία της Beverage World αποτελούμενη από τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου κ. Παύλο Φωτιάδη και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Γιώργο Μακρυγιαννάκη επισκέφθηκε στις 15 Οκτωβρίου τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της υιοθεσίας της «Εστίας των Αθηνών». Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «To πρόγραμμα “Υιοθέτησε την πόλη σου” έχει αποδείξει ήδη στην κοινωνία ότι μπορεί να αποτελέσει τη βάση μας για πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε στην Αθήνα και όλα εκείνα που μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από την συνεργασία, τις συνέργειες και την αλληλεγγύη. Από την πρώτη στιγμή της υλοποίησής του, το αγκάλιασαν φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον άνθρωπο. Για αυτό ευχαριστώ και την “Beverage World” που εντάχθηκε στο πρόγραμμα και ανέλαβε ένα σημαντικό κομμάτι στήριξης πολιτών που έχουν ανάγκη. Είναι ακόμη μία συνεργασία προς τον κοινό στόχο. Να κάνουμε την Αθήνα μία ανθρώπινη πόλη». Από την πλευρά του, ο κ. Φωτιάδης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων για την υποδοχή και την εποικοδομητική συνάντηση τους δήλωσε σχετικά: «Η κρίση της πανδημίας κατέστησε ακόμα πιο επείγουσα την έμπρακτη αλληλεγγύη και ιδιαίτερα τη μέριμνα για τους πλέον ευάλωτους συνανθρώπους μας. Στηριζόμενοι στις διαχρονικές ανθρωποκεντρικές μας αξίες, είμαστε δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ενισχύοντας το αξιόλογο έργο του Δήμου Αθηναίων στην προάσπιση της υγείας και στην αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης αυτών των ομάδων».

Η πρωτοβουλία αυτή της Beverage World αποτελεί την αρχή μιας – συμβολικής, αλλά και πρακτικής – κίνησης αλτρουισμού αποδεικνύοντας έμπρακτα την πιστή στις αξίες και στη σημασία των σχέσεων που μας κρατούν πρωτίστως ψυχικά ζωντανούς σε περιόδους που η προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αποτελούν το όχημα για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version