Καλοκαιρινές ευχές με το CAT Magazine

Καλοκαιρινές ευχές με το CAT Magazine

Το Cat Magazine, συνεπές στο ραντεβού του, είναι και πάλι μαζί μας με νέες και ενδιαφέρουσες ιστορίες από την «οικογένεια» της Caterpillar από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

H Caterpillar δεν είναι απλά ένα brand διεθνούς φήμης. Έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια μίας μάρκας, αγγίζοντας τη φιλοσοφία μίας «ιδέας» και ενός «οράματος» που ενώνει τους ανθρώπους και προσφέρει κοινωνικό έργο. Πολλές φορές μάλιστα διεκπεραιώνονται εργασίες, που θα ήταν αδύνατο να έλθουν εις πέρας χωρίς την τεχνογνωσία και την αρτιότητα του εξοπλισμού CAT. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό!

Η ΕΛΤΡΑΚ εξακολουθεί με συνέπεια το έργο της και στέκεται δίπλα στους πελάτες και την κοινωνία με σταθερότητα και καινοτομία. Οι συνεργάτες μας, μερικούς από τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σε αυτό το τεύχος, μας στηρίζουν πάντα αποτελεσματικά σε αυτή την αποστολή μας.

Συνεργαζόμαστε με την Hellenic Seaways, προμηθεύοντας τα τρία νέα, υπερσύγχρονα πλοία της, τύπου Aero Catamaran με ναυτικούς κινητήρες και ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη Caterpillar. Επίσης, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια με θεωρία αλλά και πρακτική εξάσκηση για τη βέλτιστη χρήση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού Caterpillar, εστιάζοντας στην επεξήγηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και των οικολογικών προδιαγραφών.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι συνεργάτες της Caterpillar σπεύδουν να βοηθήσουν να «ανοίξει» γρήγορα και αποτελεσματικά η διώρυγα του Σουέζ, αποκολλώντας το πλοίο Ever Given, που είχε φράξει παντελώς τη δίοδο. Επίσης, η οικογένεια Druyak από το Ισραήλ μένει ενωμένη και προοδεύει με κοινό πάθος την αγάπη της για την Caterpillar. Και άλλα πολλά που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξεφυλλίζοντας το καλοκαιρινό Cat Magazine.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version