Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ

Το νέο συμβόλαιο του «Δράκου» για ρεύμα και για φυσικό αέριο με τη ZeniΘ

H ΖeniΘ, ο 1ος , καλωσορίζει στην κορυφαία ομάδα της την κορυφαία μορφή του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και μοιράζεται το νέο συμβόλαιο για φυσικό αέριο και ρεύμα μέσα από μια ανατρεπτική καμπάνια επικοινωνίας.

Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, κάνει την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της ZeniΘ ως πάροχο ενέργειας. Την ιστορική ομάδα που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, υπογράφουν το συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της μεγάλης «μεταγραφής» του «Δράκου» των γηπέδων στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ αποκαλύπτεται στο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ZeniΘ στο YouTube, στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=B8lW8RcU42s.

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε: Η ιστορία μου έχει αποδείξει ότι μ’ αρέσει να κερδίζω. Ακόμη και στην καθημερινότητά μου, επιλέγω την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής, ανήκει πλέον στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα μας στοχεύει πάντα στην κορυφή τόσο μέσα από τα καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα, τις πρόσθετες υπηρεσίες και την άρτια υποστήριξη, όσο και μέσα από την γεμάτη ενέργεια επικοινωνία της με το ελληνικό κοινό σε όλα τα σημεία επαφής. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ.».

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό. Η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ είναι έτοιμη να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες και καθοδήγηση στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της Εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα