Πότε πήγατε τελευταία φορά βόλτα με τον παππού ή την γιαγιά; – Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Πότε πήγατε τελευταία φορά βόλτα με τον παππού ή την γιαγιά; – Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε είναι οι γονείς, είτε ο παππούς ή η γιαγιά, οι κοντινοί σας άνθρωποι που βρίσκονται στην ώριμη φάση της ζωής τους αποτελούν βασική πηγή έμπνευσης, εμπειριών και σοφίας.

Η 1η Οκτωβρίου, που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, ας σταθεί η αφορμή να περάσουμε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με τα οικεία μας πρόσωπα. Κάνοντας χρήση της υπηρεσίας UberTAXI, μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα -και όχι μόνο- μαζί τους.

Πηγαίντε να πάρετε τον παππού, τη γιαγιά, τον μπαμπά ή τη μαμά από τον τόπο διαμονής τους και κάντε μια βόλτα μαζί, στα αγαπημένα τους μέρη! Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς κόπο και χωρίς το άγχος εύρεσης στάθμευσης. Θα έχετε όλο το χρόνο και την ξεγνοιασιά να απολαύσετε τη βόλτα σας μαζί τους σε ένα πάρκο, σε ένα εστιατόριο, σε μια παραλία. Και ακόμα και στην περίπτωση, που ο παππούς δεν έχει όρεξη για βόλτα, καλέστε ένα UberTAXI και επισκεφθείτε τον στο σπίτι του. Κάντε και μια στάση στο δρόμο να πάρετε το αγαπημένο του γλυκό ή απλώς ένα συμβολικό δώρο.

Η υπηρεσία UberTAXI σας προσφέρει την άνεση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που ζητάτε, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της λειτουργίας “Διαδρομές για Επισκέπτες”, προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσετε διαδρομή για τους αγαπημένους μέσω τους δικού σας λογαριασμού. Έτσι μπορούν να βρουν τον οδηγό χωρίς τη δική σας διαμεσολάβηση, να παρακολουθήσετε την πορεία της διαδρομής και οι δύο καθώς και την επιλογή να καλύψετε την χρέωση εσείς ή εκείνοι με μετρητά κατά την άφιξη στον προορισμό τους.

Για επιπλέον σιγουριά προσφέρεται και η λειτουργία Ελέγχου Ασφαλείας (Safety Check – Up) η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε. Ανατρέξτε στις τρέχουσες Ρυθμίσεις Ασφαλείας και ενεργοποιήστε όλες ή επιλογή από τις παρακάτω ενέργειες: Αξιόπιστες Επαφές, Ride Check ή/και Επαλήθευση PIN, ώστε να ενισχύσετε το επίπεδο ασφαλείας της διαδρομής σας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Και η UberTAXI είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version