Ψηφιακά Μαζί στα Public, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σου

Ψηφιακά Μαζί στα Public, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σου

To Public Business σου προσφέρει όλα τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου, με επιδότηση 90% από το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Αν είστε επαγγελματίας και δικαιούχος του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», τα Public είναι εδώ για εσάς: Η ομάδα του Public Business σας προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και περισσότερες επιλογές από ποτέ, για ν’ αξιοποιήσετε πλήρως το voucher του προγράμματος και ν’ αναβαθμίσετε τον τρόπο που δουλεύετε. Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Επιπλέον, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως της 15 Σεπτεμβρίου θα κερδίσετε αυτόματα ένα δωρεάν σεμινάριο digital marketing σε συνεργασία με το Athens International College. Τις σχετικές πληροφορίες για το δωρεάν σεμινάριο θα τις βρείτε εδώ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και με επιδότηση 90%, το Public Business σας προσφέρει λύσεις που καλύπτουν, μεταξύ άλλων, την αγορά νέου mail server, security antivirus, Cloud ERP, Cloud E-shop platform , Cloud Backup & Restore solution, Cloud office solution και Cloud e-signature Solution.

Αγορά από το Public Business σημαίνει επιπλέον ειδικά προνόμια και τιμές για εσάς, εξυπηρέτηση από προσωπικό σύμβουλο Sales Business Agent, γρήγορη παράδοση και άμεση Business εξυπηρέτηση από 50 καταστήματα!

Οι άνθρωποι του Public Business αφουγκράζονται τις ανάγκες σας και προσαρμόζουν τις προτάσεις τους ανάλογα με τις ψηφιακές απαιτήσεις της δικής σας μικρομεσαίας επιχείρησης. Τα πακέτα που σας προσφέρουν προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με το μέγεθός επιχείρησής σας, για να έχετε το μέγιστο όφελος από την επιδότηση που θα λάβετε!

Με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστοσύνη, το Public Business σας βοηθά να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, προσφέροντάς σας τα εργαλεία που διευκολύνουν τη συνεργασία, την παραγωγικότητα και την απομακρυσμένη εργασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα