Σωστές διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία με τα μπισκότα Παπαδοπούλου και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Σωστές διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία με τα μπισκότα Παπαδοπούλου και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Οι σωστές διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία με τα μπισκότα Παπαδοπούλου και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο επαναλαμβάνονται. Μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαΐου και ώρες 10.00 – 15.00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις αισθήσεις τους, να καλλιεργήσουν το ομαδικό τους πνεύμα και να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από μία σειρά προγραμμάτων:

1. «Τα πιο νόστιμα μπισκότα» στο έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου»

2. «Φτιάχνω το δικό μου πρωινό» στο έκθεμα «Η Αγορά»

3. «Ανακαλύπτω την ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου» στο έκθεμα «Σοφίτα»

4. «Το ντόμινο της ισορροπημένης διατροφής στο έκθεμα «Γεια σου Πυθαγόρα!»

5. «Η τέχνη της αρτοποιίας στο Εργαστήρι.

Συγκεκριμένα, παιδιά ηλικίας 3-12 χρονών θα πειραματιστούν με αγνές πρώτες ύλες, θα παρασκευάσουν τα δικά τους μπισκότα και ψωμί, θα ενημερωθούν για την πυραμίδα της διατροφής μέσα από το παιχνίδι, θα ανακαλύψουν τη σημασία του πρωινού γεύματος και της Μεσογειακής διατροφής και θα γνωρίσουν τη γλυκιά ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου μέσα από ένα διαδραστικό παραμύθι.

Λίγα λόγια για την Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε

Η Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 92 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς των μπισκότων με μεγάλη γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες  όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers, κατέχει ισχυρή θέση στον κλάδο των  αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως  Krispies και Χωριάτικες φρυγανιές , τις μπάρες Δημητριακών, Digestive Bars και πρόσφατα εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, Γευση2 και Χωριανό.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.

Λίγα λόγια για τo Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα και είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που επιδιώκει εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς σκοπούς. Βασικός σκοπός του σωματείου είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά, από την προσχολική τους ηλικία, να αναπτύξουν όλο τους το δυναμικό, ώστε να γίνουν πολίτες, οι οποίοι με σεβασμό για την ατομικότητά τους θα αποκτήσουν κοινωνική συνείδηση και την αίσθηση της ανάγκης να συμβάλλουν στην κοινότητα που ζούνε. Παράλληλα, από το 1994 δημιούργησε το Παιδικό Μουσείο που λειτουργεί με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. To Ελληνικό Παιδικό Μουσείο βρίσκεται στην Πλάκα, Κυδαθηναίων 14.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. έχει αναπτύξει μόνιμη συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο χορηγώντας εδώ και 17 χρόνια το έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου» με στόχο να προσφέρει ερεθίσματα και να κεντρίσει τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και μάθετε όλα τα μυστικά της σωστής διατροφής παρέα με τα αγαπημένα προϊόντα Παπαδοπούλου.

SHARE: