Συνέλαβαν τους δολοφόνους του 44χρονου

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του 44χρονου
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΗΣ (EUROKINIISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο από τους τρεις δράστες της άγριας δολοφονίας του 44χρονου, στο κέντρο της Αθήνας. Ομολόγησαν την ενοχή τους. Πούλησαν την βιντεοκάμερα για 120€ στο Μοναστηράκι. Αναζητείται ένας συνεργός τους

Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες, για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη των δολοφόνων του Μανόλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για δύο Αφγανούς, ηλικίας 27 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και κρατούνται.

Παράλληλα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να φτάσει και να συλλάβει και τον τρίτο δράστη, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Από την ημέρα της δολοφονίας, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές και ανάμεσά τους έψαχνε και τους δολοφόνους του 44χρονου πατέρα.

Την Πέμπτη όμως προσήγαγε περίπου 40 άτομα από κτίριο του κέντρου, μαζί ήταν και οι δολοφόνοι.

Ώρες μετά ομολόγησαν και οι δύο την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

Το χρονικό του φόνου

Ο Μανώλης Καντάρης την Τρίτη 10 Μαΐου επρόκειτο να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο, όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, αλλοδαπούς.

Οι κακοποιοί θέλησαν να κλέψουν τη βιντεοκάμερα που είχε μαζί του ο 44χρονος, με την οποία θα βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα και το παιδί του.

Τον σκότωσαν χτυπώντας τον πισώπλατα με μαχαίρι τρεις φορές, η μία στον λαιμό. Δεν τους έφτανε να πάρουν την κάμερα ή που τον τραυμάτισαν, ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Ο φόνος του ανθρώπου προκάλεσε την οργή των κατοίκων, οι οποίοι εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλειά τους, σε γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Σε συγκέντρωσή διαμαρτυρίας που έκαναν, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης, που συμμετείχαν στην πορεία, ξεκίνησαν αντίποινα, χτυπώντας και κυνηγώντας αλλοδαπούς, οι οποίοι απλώς περνούσαν από εκεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα