Κουίζ: Αναγνωρίζεις τον πολιτικό από το χαμόγελο;

Κουίζ: Αναγνωρίζεις τον πολιτικό από το χαμόγελο;

Βάζουμε πολιτική στο χαμόγελο ή χαμόγελο στην πολιτική. Πόσο παρατηρητικός είσαι; Μπορείς να γνωρίσεις του πολιτικούς μόνο από το χαμόγελό τους (γιατί από την αναλογία εξαγγελιών/έργων δύσκολα); ΚΑΝΕ ΤΟ QUIZ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

“Κάνε μια καλή πράξη! Βοήθησε κάποιον να χαμογελάσει” ήταν το μότο της παγκόσμιας μέρας χαμόγελου, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία ενός καλλιτέχνη ονόματι Harvey Ball από το Worcester της Μασαχουσέτης πριν από έξι χρόνια. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα μιας ημέρας όπου η ταλαίπωρη υφήλιος θα γιορτάζει και θα προσπαθεί να εμπνεύσει το χαμόγελο. Την ίδια πάνω κάτω περίοδο, το 2010, η Ελλάδα βίωνε για πρώτη φορά για τα καλά τι θα πει να ζεις υπό το καθεστώς οικονομικής επιτήρησης. Δύσκολο να χαμογελάσει κανείς.

Κι όμως, η ζωή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνεχίζεται. Και να που την Παρασκευή, όπως και κάθε πρώτη Παρασκευή του Οκτώβρη γιορτάζουμε για άλλη μια χρονιά το χαμόγελο, κάτι που δεδομένων των συνθηκών μας έκανε να σκεφτούμε. Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της χώρας, μόνο και μόνο από το χαμόγελό τους;

Η απάντηση, αμέσως μετά το τέλος του QUIZ που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα