Στον κήπο σας... λουλούδια

Στον κήπο σας... λουλούδια

Οι ηλιόλουστες μέρες του Μαρτίου μας κάνουν όλους να θέλουμε να βγούμε εκεί έξω... είναι η βεράντα, είναι το μπαλκόνι σας; Όπως και να έχει χρειάζεται... λουλούδια (Online Shop)

Αναζητάμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας δίνουν ακόμη περισσότερους λόγους, πέραν του προφανούς - ότι δηλαδή ο ήλιος είναι απολαυστικό αυτή την εποχή και οι μέρες μεγαλώνουν και κερδίζουν τη μάχη με τις νύχτες - ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε συνέχεια έξω. Επιπλέον, λένε πως η ενασχόληση με τα λουλούδια μπορεί να υποκαταστήσει, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, την ψυχανάλυση.

Χωρίς να είμαστε σίγουροι για το τελευταίο, αλλά με απόλυτη βεβαιότητα για την γαλήνη και την αίσθηση δημιουργικότητας που προσφέρει ένα ανθοστόλιστο μπαλκόνι και ένα κήπος γεμάτος λουλούδια, ψάξαμε στο διαδίκτυο για συμφέρουσες προσφορές για να ξεκινήσεις. Μια γλάστρα, ένα ωραίο κασπό, δύο τρία λουλουδάκια και όλα θα πάρουν το δρόμου τους.

Λουλούδια

Στον κήπο σας... λουλούδια

 

1. Μεγάλη Μοβ Ορχιδέα - 20€

Η ομορφιά της ορχιδέας είναι τόσο ξεχωριστή που αυτή η μικρή γλάστρα είναι το τέλειο παράδειγμα για ένα δώρο με υψηλή αισθητική.  Ένα γοητευτικό δώρο κατάλληλο για εγκαίνια αλλά και για να εκφράσετε τις πιο θερμές σας ευχές για γρήγορα περαστικά.  Το υπέροχο μοβ χρώμα είναι επίσης ιδανικό για να το προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή σε ένα πρόσωπο που επιθυμείτε να το ευχαριστήσετε.

2. Καμέλια Contessa Lavinia M. σε κουτί - 9€

Αειθαλής θάμνος που θέλει σκιερή απάνεμη θέση και όξινο έδαφος καλά στραγγιζόμενο. Ανθίζει απο Φεβρουάριο μέχρι τέλος Απριλίου.

Τα Ανθοφόρα φυτά σε οικολογική συσκευασία, χάρτινο κουτί, με χώμα, είναι απολύτως προστατευμένα από ασθένειες. Είναι τοποθετημένα σε χώμα, το οποίο είναι συγκρατημένο με ειδικό νάιυλον ή γλαστράκι.

3. Μεγάλο σπαθίφυλλο - 20€

Μια εντυπωσιακή γλάστρα με μεγάλα γυαλιστερά πράσινα φύλλα και λευκά μυτερά άνθη.

Το Σπαθίφυλλο είναι ένα τροπικό φυτό εσωτερικού χώρου που διατηρείται πολύ εύκολα και αυτό το καθιστά ένα ιδανικό επαγγελματικό δώρο (εγκαίνια, ευχαριστήριο δώρο).

Γνωστό και ως κρίνο της Ειρήνης, προσφέρετε αυτήν την ξεχωριστή γλάστρα σε επέτειο γάμου αλλά και σε αρραβώνα.

4. Γ λυτσίνια σε κουτί - 9€

Αναρριχώμενο ανθεκτικό φυλλοβόλο φυτό που αγαπά τον ήλιο. Το κλαδεύουμε αυστηρά κάθε χρόνο για να προκαλούμε παραγωγή ανθοφόρων κλαδιών.

Τα Ανθοφόρα φυτά σε οικολογική συσκευασία, χάρτινο κουτί, με χώμα, είναι απολύτως προστατευμένα από ασθένειες. Είναι τοποθετημένα σε χώμα, το οποίο είναι συγκρατημένο με ειδικό νάιυλον ή γλαστράκι.

5. Μαύρη τριανταφυλλιά - 6€

Τριανταφυλλιά θαμνώδης σκούρου μωβ χρώματος. Αρωματική ποικιλία η οποία σχηματίζει μεγάλο μίσχο για την παραγωγή κομμένου λουλουδιού.

6. Μανώλια Soulangeana σε κουτί - 9€

Φυλλοβόλος θάμνος ή δενδρύλλιο, φθάνει σε ύψος τα 6m, ανθεκτικός στο κρύο. Ευδοκιμεί σε υγρά στραγγερά και όχι πολύ αλκαλικά εδάφη. Πολυάριθμα ρόζ άνθη σε σχήμα φουσκωτής τουλίπας.

Γλάστρες

Στον κήπο σας... λουλούδια

1. Γλάστρα Κήπου σε Διάφορα Χρώματα  - 1€/τεμ

Διαστάσεις: 12χ11,5 εκατοστά

2. Κασπώ - Φλιτζάνι Κεραμικό Λευκό Με Σχέδιο Λεβάντας Και Λευκό Πιατάκι - 19€

Διαστάσεις:23x19x11εκ

3. Σετ 3 τεμάχια κασπώ μεταλλικό maison από την inart - 20€

Διαστάσεις: 20X14X19εκ.

4. Σετ 4 τεμαχίων κασπώ 2 θέσεων από την inart σε 4 χρώματα - 15,20€

Διαστάσεις: 22x10x10/18εκ.

SHARE: