Τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθείτε το 2016

Τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθείτε το 2016

Ονειρεύεστε να πάρετε τη σύνταξή σας και να ζήσετε σε έναν απομακρυσμένο παράδεισο; Αυτά είναι τα καλύτερη μέρη που μπορείτε να διαλέξετε! (Pics)

Μπορεί για τους περισσότερους στην Ελλάδα η συνταξιοδότηση να φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, ωστόσο πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο ονειρεύονται να ολοκληρώσουν την εργασιακή τους ζωή και να ζήσουν με τα λεφτά της σύνταξής τους σε ένα μέρος μακριά από έγνοιες και σκοτούρες.

Το  CNN Money κατήρτισε μία λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ανθρώπους που συνταξιοδοτούνται και επιθυμούν να μετοικήσουν. Η λίστα καταρτίστηκε βάσει την υπέροχη θέα τους, τις προσιτές τους τιμές, τις καιρικές συνθήκες και την τοπική κοινωνία.

Ελάτε να γνωρίσουμε τις πόλεις που βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα!

1. ΑΛΓΚΑΡΒΕ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθείτε το 2016

 

Μηνιαίος προϋπολογισμός: 1.500 δολάρια

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η περιοχή Αλγκάρβε στην Πορτογαλία καταλαμβάνει την πρώτη θέση της λίστας. Η περιοχή –που βρίσκεται δίπλα στη θάλλασα-διαθέτει ψαροχώρια, υπαίθριες αγορές, παραλίες και δεκάδες γήπεδα γκολφ.

2. ΚΑΓΙΟ, ΜΠΕΛΙΖ

Τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθείτε το 2016

 

Μηνιαίος προϋπολογισμός: 1.200 δολάρια

Η μικρή πόλη που βρίσκεται στο μικρό αυτό κρατίδιο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους συνταξιοδοτούνται το 2016. Το κόστος ζωής είναι χαμηλό, αλλά μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε από το εξωτερικό πράγματα που δεν μπορείτε να βρείτε στο Μπελίζ.

3. ΜΕΔΕΓΙΝ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθείτε το 2016

 

Μηνιαίος προϋπολογισμός: 900 δολάρια

Η Μεδεγίν είναι μία πολύ διαφορετική από ό, τι ήταν στη δεκαετία του 1980 και αποτελεί πλέον ένα ασφαλές μέρος μετεγκατάστασης. Τα πολλά όμορφα καφέ δίνουν στην πόλη μια ευρωπαϊκή νότα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα φιλόξενο μέρος για τις τέχνες και τα μουσικά φεστιβάλ.

Δείτε και τις υπόλοιπες πόλεις

(Πηγή: Fortunegreece)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE: