“Αλήτη, ακούμπησες τα παιδιά μας;”

“Αλήτη, ακούμπησες τα παιδιά μας;”
ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη. Eurokinissi

Ξέσπασε η γυναίκα του προπονητή που κατηγορείται για παιδεραστία στη μοναδική τους συνάντηση στα κρατητήρια Ρεθύμνου

Συγκλονιστικές οι στιγμές στη μία και μοναδική συνάντηση του προπονητή που κατηγορείται για παιδεραστία και της συζύγου του στα κρατητήρια του Ρεθύμνου μετά την αποκάλυψη της αρρωστημένης δράσης του.

Η γυναίκα  αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της μετά από μια ολόκληρη ζωή στην Κρήτη, και να φύγει μακριά με τα δύο της παιδιά, προκειμένου να τα προστατεύσει.

“Κοίταξέ με στα μάτια και πες μου, αλήτη. Ακούμπησες τα παιδιά μας;”, ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του αμέσως μετά τη σύλληψή του.

Το ξέσπασμα της μάνας των δύο του παιδιών έφερε την αρνητική απάντηση του 47χρονου δράστη, που είχε δεχτεί επίθεση από τον καφετζή του δικαστηρίου . “Όχι, δεν τα έχω αγγίξει”, απάντησε.

Η πρώτη κίνηση της γυναίκας μόλις έφυγε από το κρατητήριο ήταν να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και να εξαφανιστεί με τους γιους της από την πόλη.

“Η ζωή της γυναίκας καταστράφηκε. Σημασία έχει να σωθεί η ψυχή των δύο αθώων παιδιών, που βρίσκονται στην πιο τρυφερή τους ηλικία.

Ήδη, παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο”, ανέφερε στο “Έθνος” ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος,

Ενώ η τοπική κοινωνία προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της, ο 47χρονος προπονητής παραδέχτηκε τη δράση του σε βάρος άγνωστου αριθμού παιδιών, αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για σεξιστικού περιεχομένου ενέργειες, αλλά για… αθλητική πρακτική.

Οι αρχές φοβούνται ότι μια ολόκληρη γενιά παιδιών έχει υποστεί τη φρικτή “μύηση” του δράστη και επισημαίνουν πως αυτό που προέχει τώρα είναι η προστασία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα