Καμμένος: Ήμουν αποφασισμένος να τελειώσω την πολιτική μου καριέρα

Τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.
Τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. EUROKINISSI

Αγκαλιές, φόρτιση και ανθρώπινες στιγμές η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΥΕΘΑ. Δείξτε συναίνεση στον χώρο της Άμυνας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

 Σε κλίμα φορτισμένο αλλά και πάρα πολύ ανθρώπινο έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΠΕΘΑ από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη. Ο κ.Καμμένος, σύμφωνα με το militaire.gr είπε ότι αν και ήταν αποφασισμένος να τελειώσει την πολιτική του καριέρα μόλις αποχωρούσε από του ΥΠΕΘΑ, “η υπόθεση της Μακεδονίας όμως δεν μου επιτρέπει να εγκαταλείψω την πολιτική και θα συνεχίσω να μάχομαι”.

Ο νέος ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να δείξουν τη συναίνεσή τους στον χώρο της Άμυνας κι έστειλε μήνυμα στην Τουρκία αλλά και σ΄ όλους τους γείτονες μας.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Ευάγγελος Αποστολάκης αποκάλυψε πως ο Πάνος Καμμένος του στάθηκε στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που είχε. “Με πήρε και με πήγε στον Ταξιάρχη τον Πανορμίτη μόλις ξεπέρασα το πρόβλημα”, είπε, έχοντας αγκαλιάσει τον Καμμένο.

Πηγή: 

militaire

SHARE: