Προκήρυξη της Σέχτας

Προκήρυξη της Σέχτας
ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ Μ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΟΛΙΑΣ PHASMA

Προκήρυξη έλαβαν πριν λίγη ώρα (αργά το μεσημέρι) οι δημοσιογράφοι στην εφημερίδα "Τα Νέα". Την προκήρυξη έστειλε η "Σέχτα" και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σ. Γκιόλια.

Με προκήρυξή της η οποία εστάλη σύμφωνα με πληροφορίες στην εφημερίδα “Τα Νέα” η οργάνωση “Σέχτα Επαναστατών” αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Άγνωστος τηλεφώνησε και υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο (στην περιοχή της Νίκαιας σύμφωνα με πληροφορίες) όπου είχε αφεθεί η προκήρυξη.

Δύο συντάκτες της εφημερίδας πήγαν στο σημείο, όπου βρήκαν φάκελο με επτασέλιδο κείμενο το οποίο αναφέρεται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια ενώ εκφράζονται απειλές για αστυνομικούς, σωφρονιστικούς υπάλληλους αλλά και εκδότες όπως οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουρής, Χατζηνικολάου και Κωστόπουλος.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα.

Η πρωτότυπη προκήρυξη παρελήφθη από την αστυνομία και εξετάζεται στα εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα, ενώ στο σημείο όπου αφέθηκε, έγινε έρευνα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα