Απόδραση με σεντόνια από τον Κορυδαλλό

ΑΘΗΝΑ- ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ \"ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ\" (ICON PRESS /  ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΑΘΗΝΑ- ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ \"ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ\" (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICON

Κινηματογραφική απόδραση από τον Κορυδαλλό. Δύο κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα από το κελί τους και διέφυγαν με τη βοήθεια σεντονιών. Συναγερμός για τον εντοπισμό τους. Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί

Μετά από την απόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο υπαρχιφύλακας και δύο εξωτερικοί φρουροί του Ψυχιατρείου Κρατουμένων Κορυδαλλού με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη, τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Διετάχθη επίσης πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό την οποία θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα δύο κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής, 34 και 28 ετών, κατόρθωσαν να κόψουν τα κάγκελα από το κελί τους και να διαφύγουν με τη βοήθεια των σεντονιών.

Μόλις η απόδραση έγινε αντιληπτή σήμανε συναγερμός στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

Οι δυο κρατούμενοι είναι υπόδικοι για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ο 28χρονος εκτίει και 8μηνη ποινή φυλάκισης για υπεξαίρεση.

SHARE: