Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ξυλοδαρμό νεαρού αλλοδαπού στη Λαμία

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ξυλοδαρμό νεαρού αλλοδαπού στη Λαμία

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού νεαρού αλλοδαπού από έναν 35χρονο στη Λαμία. Ο δράστης και η Χρυσή Αυγή δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση, ωστόσο βίντεο τους διαψεύδει (vid)

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός νεαρού αλλοδαπού από έναν 35χρονο το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στη Λαμία.

Ο 20χρονος κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα, ο 35χρονος τον προσέγγισε και αφού τον ρώτησε αν είναι Αλβανός και πήρε καταφατική απάντηση, του έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, μετά από αναβολή που ζήτησε και πήρε για την Δευτέρα (23/09).

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το αν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ο 35χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σχέση. Στο θέμα τοποθετήθηκε και η τοπική οργάνωση του κόμματος, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμιξη.

Ένα βίντεο του lamiareport.gr, ωστόσο, που τραβήχτηκε μία μέρα πριν την επίθεση, δείχνει τον 35χρονο να είναι σε μια μικρή ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν έξω από τα γραφεία και επιδιδόταν σε ανταλλαγή συνθημάτων, ύβρεων και απειλών με αντιφασίστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα