Αρνούνται ότι την βίασαν

Αρνούνται ότι την βίασαν

Ενώπιον της ανακρίτριας προσήχθησαν οι δύο εκ των πέντε που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης, αρνούμενοι κάθε εμπλοκή. Συνελήφθη ο 26χρονος

Λίγο πριν τις 13.00 προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο 20χρονοι Αλβανοί που είναι μεταξύ των πέντε που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης κοπέλας πριν από μερικές ημέρες στο Ηράκλειο

Οι δύο νέοι, που επρόκειτο να απολογηθούν το Σάββατο, αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης αλλά και στη διάθεση ναρκωτικών.

Ωστόσο η ανήλικη που δηλώνει χρήστης ναρκωτικών, φέρεται να τους αναγνώρισε ως δύο από τους πολλούς που την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά, ενώ η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο ένας εκ των δύο αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο βιασμό, ενώ ο δεύτερος ισχυρίζεται ότι ήρθε μεν σε σεξουαλική επαφή με τη 16χρονη, με τη θέλησή της δε, και σε καμία περίπτωση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Εν τω μεταξύ συνελήφθη σήμερα και ο 26χρονος στο σπίτι του οποίου η 16χρονη κατήγγειλε ότι κατέφυγε αρχικά για να την προμηθεύσει ναρκωτικά. Σύμφωνα με την κοπέλα εκείνος ήταν ο πρώτος που τη βίασε, ενώ αργότερα την περιέφερε από σπίτι σε σπίτι όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Ο 26χρονος, πάντως, από την πλευρά του, την πρώτη φορά που προσήχθη (αλλά δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου) ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 16χρονης.

Η καταγγελία της κοπέλας προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Το 16χρονο κορίτσι, όταν μπόρεσε να συνέλθει από το βασανιστήριο στο οποίο την υπέβαλαν οι δράστες, βρήκε το κουράγιο να τους περιγράψει και να οδηγήσει τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα