ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

Ο Απόστολος Πάνας είναι Έλληνας βουλευτής. Στις 7 Ιουλίου 2019 εκλέχθηκε Βουλευτής Χαλκιδικής με το ΚΙΝΑΛ. Γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1979 στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακές σπουδές στην 'ειδική αγωγή και εκπαίδευση' και στην 'τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη' από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά στο δήμο του και εκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου νεολαίας Νέας Καλλικράτειας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εκπαιδευτικός στη πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία ειδικής αγωγής και εργαστήρια ειδικής εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία καθώς και σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης. Το 2003 ως μέλος Δ.Σ. της κεντρικής ένωσης δημοτικών και νομαρχιακών συμβουλίων νεολαίας Ελλάδας (ΚΕ.ΔΗ.ΝΟ.ΣΥ.ΝΕ) ανέλαβε τα θέματα κοινωνικής μέριμνας και στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογή του ως αντιπρόεδρος της κεντρικής ένωσης συμβουλίων νεολαίας Ελλάδος. Tο 2005 ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής σύστασης των συμβουλίων νεολαίας Ελλάδας και συντονιστής του τομέα πΠαιδείας στην εθνική επιτροπή έμπνευσης και διαλόγου για τη νέα γενιά. Κατά τα έτη 2010-2014 εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής και μέλος των επιτροπών βιομηχανίας, αγροτικής ανάπτυξης και κτηνιατρικής για την κεντρική Μακεδονία. Στις εθνικές εκλογές του 2012 και του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Χαλκιδική. Το διάστημα 2012-2015 ήταν σύμβουλος στρατηγικής και τοπικής αυτοδιοίκησης στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης. Διετέλεσε διευθυντής και επικεφαλής του κέντρου ευρωπαϊκής πληροφόρησης - Europe Direct Χαλκιδικής.

Μιχάλης Κατρίνης Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιλέγει Κατρίνη για επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, καθώς ο νέος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα είναι στη Βουλή μέχρι τις εκλογές. Γραμματέας της ΚΟ η Ευ. Λιακούλη.

Νίκος Ανδρουλάκης

Νίκος Ανδρουλάκης: Όλοι οι άνθρωποι του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, μετά τον θρίαμβο της Κυριακής. Ποιοι θα τον πλαισιώσουν. Ο πιθανότερος για να τον εκπροσωπεί στη Βουλή, μέχρι τις εκλογές.