Αστυνομικοί κατηγορούνται για το θάνατο άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα

Αστυνομικοί κατηγορούνται για το θάνατο άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα

Ένας 33χρονος με ψυχολογικά προβλήματα κατέληξε, λίγες ώρες αφότου αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

Υπόλογοι για το θάνατο ενός 33χρονου από το Αίγιο, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα είναι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επιχείρησαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας τον τελευταίο καιρό ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μέλη της οικογένειας του ανησύχησαν για την υγεία του και ζήτησαν την παρέμβαση εισαγγελέα, προκειμένου ο άνθρωπος του να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο εισαγγελέας έκανε δεκτό το αίτημα τους, με δύο αστυνομικούς να πηγαίνουν στο σπίτι του 33χρονου, παρουσία των γονιών του, για να τον πάρουν. Ο ασθενής όμως αντιστάθηκε και λιποθύμησε, μεταφερόμενος εν τέλει σε κώμα στο νοσοκομείο, για να καταλήξει το μεσημέρι της Τρίτης (02/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αδερφές του νεκρού κατέθεσαν μηνύσεις κατά των συγκεκριμένων αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση. Επίσης, ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου του 33χρονου.

Πηγή: filodimos.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα