ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
ΑΕΚ - Ολυμπιακός Eurokinissi

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (12/9, 21:00) θα διεξαχθεί με τα ρόστερ της περσινής σεζόν όπως υπέδειξε η FIFA στην ΕΠΟ.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε τις 12 Σεπτεμβρίου (21:00, Cosmote TV) και ΕΠΟ είχε απευθύνει ερώτημα στη FIFA για ρόστερ με τα οποία θα αγωνιστούν ερυθρόλευκοι και κιτρινόμαυροι.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, η υπόδειξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας προς την ελληνική ήταν ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί με τα ρόστερ της περσινής σεζόν. Οι δύο ομάδες, δηλαδή, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο ματς του Πανθεσσαλικού τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, δεν θα έχει δηλαδή στη διάθεσή του τους Νασίμ Χνιντ, Μπράιτ Ενομπακάρε, Πέταρ Καρακλάιτς, Εμμάνουελ Ινσούα, Γιάννη Ιατρούδη, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της περυσινής σεζόν οι Βασίλης Μπάρκας (Σέλτικ), Μάριος Οικονόμου (Κοπεγχάγη), Νίκλας Χουλτ (Ανόβερο), Όγκνιεν Βράνιες (Άντερλεχτ), Σέρχιο Αραούχο (Λας Πάλμας) και Βίκτωρ Κλωναρίδης (ΑΠΟΕΛ).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Απόστολο Αποστολόπουλο, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια, ενώ από τους ερυθρόλευκους έχουν αποχωρήσει οι Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γκιλιέρμε (Αλ Σαντ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Γαλατασαράι), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ελεύθερος), Μπρούνο Γκασπάρ (Σπόρτινγκ), Εμρέ Μορ (Θέλτα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα