ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Ο Τσιλούλης τον οδήγησε στο διπλό

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Ο Τσιλούλης τον οδήγησε στο διπλό

Ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε να πάρει το διπλό στο Αλκαζάρ επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ με τον Τσιλούλη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73ο λεπτό.

Ακόμη μία φετινή επιτυχία εκτός έδρας πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 1-0 στο Αλκαζάρ της ΑΕΛ χάρη στο γκολ του Τσιλούλη στο 73ο λεπτό. Έτσι, ο Απόλλωνας παραμένει αήττητος μακριά από το σπίτι του για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 18 πόντους και βρίσκεται στην 10η θέση. Σκούρα τα πράγματα για την ΑΕΛ που παρέμεινε στους οκτώ πόντους και την 13η θέση και μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή μακριά από το Αλκαζάρ.

ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ Ο ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το νικητήριο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τάτσης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ΑΕΛ με αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν πήρε πράγματα από αυτή την κίνηση. Στο 48′ οι βυσσινί είχαν ευκαιρία με σουτ του Φιλίπ που πέρασε άουτ.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε και εκείνος να γίνει επικίνδυνος με μία κεφαλιά του Μαρκ Φερνάντεθ στο 55′ και με τον Τσιλούλη στο 71ο λεπτό. Η Ελαφρά Ταξιαρχία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73ο λεπτό. Ο Ντάουντα έστρωσε την μπάλα στον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ νίκησε τον Μπάγιτς για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους. Η ΑΕΛ είχε καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Τρούγιτς να είναι άστοχος σε καλό σημείο, έπειτα από πάσα του Ντουρμισάι.

ΚΑΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ, ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Δεν είχε γκολ το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να παράγουν λιγοστές ευκαιρίες στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, τον περισσότερο χρόνο σπατάλησαν στο να αλληλοεξουδετερώνει η μία ομάδα την άλλη. Ωστόσο, από τα πρώτα λεπτά και η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας έδειξαν διάθεση θέλοντας να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 2′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 2ο λεπτό με ένα σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ 29ο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε σημαντική στιγμή, όταν ο Ντάουντα και ο Μουνιέ δεν κατάφεραν να πάρουν κεφαλιά από καλή θέση.

Η ΑΕΛ μετά από το 30ο λεπτό ανέβασε ρυθμό, κυκλοφορούσε την μπάλα και θέλησε να δημιουργήσει κινδύνους. Στο 41′ ο Ντουρμισάι πάτησε περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα