Άλκμααρ – Παναθηναϊκός 3-0: Βαριά ήττα με κάτω τα χέρια για τους πράσινους

Άλκμααρ – Παναθηναϊκός 3-0: Βαριά ήττα με κάτω τα χέρια για τους πράσινους
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε καμία περίτπωση το υψηλό τέμπο της Άλκμααρ και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Αλ Τααβόν στο πρώτο του φιλικό, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία ομάδα ανώτερου επιπέδου σε σύγκριση με τους Σαουδάραβες και αυτό το αντιλήφθηκε στην πράξη.

Η ομάδα των Χατζηδιάκου και των αδερφών Παυλίδη, όπως αναφέρει το SPORT24, ήταν ανώτερη από τους πράσινους και επέβαλε πλήρως το ρυθμό της στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, με το φινάλε να βρίσκει την σαφώς πιο έτοιμη αλλά και πιο ποιοτική AZ να επικρατεί με 3-0 και να δημιουργεί προβληματισμό στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη συνολική εικόνα της ομάδας του.

Έλλειψη δημιουργίας και σωστής ανάπτυξης αλλά και αδυναμία παραγωγής φάσεων χαρακτήρισε το παιχνίδι των πρασίνων σε όλο σχεδόν το ματς (στο 65′ η πρώτη ευκαιρία τους και στο 89′ η αμέσω επόμενη, το δοκάρι του Καρλίτος), με την άμυνα να έχει αρκετά κενά και να δέχεται “εύκολα” γκολ για να έρθει στο φινάλε μία μεγάλη σε έκταση ήττα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα