All Star Game 2022: Η αγκαλιά των ΛεΜπρόν Τζέιμς – Μάικλ Τζόρνταν κόντεψε να “ρίξει” το ίντερνετ

All Star Game 2022: Η αγκαλιά των ΛεΜπρόν Τζέιμς – Μάικλ Τζόρνταν κόντεψε να “ρίξει” το ίντερνετ
Η συνάντηση ΛεΜπρόν Τζέιμς - Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game 2022 2022 Ron Schwane/AP Photo

Στο ιστορικό All Star Game 2022 του Κλίβελαντ υπήρξε και μία ιστορική στιγμή. Μία από τις πιο δυνατές στιγμές των τελευταίων χρόνων. Μία αγκαλιά ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που κόντεψε να "ρίξει" το ίντερνετ.

Το All Star Game 2022 του Κλίβελαντ πέρασε στην ιστορία ως ίσως το καλύτερο όλων των εποχών λόγω των συμβολισμών από την βράβευση των 75 καλύτερων παικτών όλων των εποχών (συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Αντετοκούνμπο). Θα μείνει στην ιστορία όμως για έναν ακόμα λόγο: Τη θερμή αγκαλιά του Μάικλ Τζόρνταν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Με τη συζήτηση για τον GOAT (Greatest of All Time, δηλαδή καλύτερος παίκτης όλων των εποχών) να παραμένει “καυτή”, οι δύο τους είχαν την ευκαιρία, όπως αναφέρει το SPORT 24, να περάσουν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια της τελετής για τους 75 καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Με όλο τον μπασκετικό κόσμο λοιπόν να κοιτάζει, βρέθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο και αγκαλιάστηκαν μέσα σε αποθέωση, αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και κόντεψαν να “ρίξουν” το ίντερνετ.

Η συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών δεν θα σταματήσει. Η εικόνα όμως των δυο τους να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν ήταν ίσως η πιο όμορφη του φετινού All Star Weekend.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα