Αναβαθμίζεται με πόρους της Περιφέρειας Αττικής το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας 'Παναγιώτης Σκούφος'

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-----FOOTBALL LEAGUE---ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-----FOOTBALL LEAGUE---ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλαιού συνθετικού τάπητα και την τοποθέτηση νέου σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα

Με προγραμματική Σύμβαση που υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς προχωρά το έργο της αποξήλωσης του παλαιού τάπητα και εγκατάστασης νέου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας Π. Σκούφος. Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας “Παναγιώτης Σκούφος»”. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες προκειμένου το ποδοσφαιρικό γήπεδο να πληροί τις απαιτήσεις για διεξαγωγή επίσημων αγώνων. Το έργο περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλαιού συνθετικού τάπητα, την προεργασία µε τη διαμόρφωση και ισοπέδωση της βάσεως για την απορροή των υδάτων, για την τοποθέτηση νέου σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου.

SHARE: