Δανιηλίδου για Τσιτσιπά: Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει πετύχει

Δανιηλίδου για Τσιτσιπά: Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει πετύχει
Η Λένα Δανιηλίδου EUROKINISSI

Η πρωταθλήτρια του τένις "προειδοποίησε" μέσω του News 24/7 τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του. "Το μέλλον του ανήκει. Έχει ένα χαρισματικό τένις", είπε.

«Ο Στέφανος (Τσιτσιπάς), φαίνεται και από τον χαρακτήρα του και από την ανταγωνιστικότητα που έχει πόσο συγκεντρωμένος είναι στον στόχο του. Και σίγουρα αυτό τον έχει κάνει να φτάσει τόσο ψηλά αυτήν τη στιγμή» δήλωσε η τενίστρια Λένα Δανιηλίδου στον Γιώργο Βούλγαρη και την εκπομπή “Διαδρομές στην Ενημέρωση” στον News 24/7 στους 88,6.  «Πρέπει να παραμείνει έτσι γιατί μην ξεχνάμε στους άντρες είναι ακόμα πιο λεπτές οι λεπτομέρειες. Και από θέμα φυσικής κατάστασης είναι ακόμη πιο δύσκολο σωματικά για έναν άνδρα τενίστα» πρόσθεσε.

«Το μέλλον του ανήκει. Έχει ένα χαρισματικό τένις. Το μόνο που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι να μείνει υγιής και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει πετύχει, γιατί όταν είσαι σε αυτή τη ροή και σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια και τόσο μακριά, δεν έχει καταλάβει πιστεύω τι έχει πετύχει.  Αλλά είμαι σίγουρη ότι όταν έρθει στην Ελλάδα και τον αγκαλιάσει ο κόσμος και τα media, θα νιώσει και θα καταλάβει πραγματικά τι έχει πετύχει».

Στην ερώτηση πόσο ανταγωνιστικός πρέπει να ‘ναι ένας αθλητής για να διακριθεί, η Λ. Δανιηλίδου απαντά: «Φαίνεται από όλους τους αθλητές που έχουμε πετύχει ότι είμαστε πολύ δυνατοί χαρακτήρες. Δύσκολοι χαρακτήρες θα έλεγα, εκτός του αθλήματος. Βάζουμε τον εγωισμό λίγο παραπάνω, είναι και το πείσμα. Είμαστε ανταγωνιστικοί πολύ και (αντιμετωπίζουμε) πολλές ώρες μοναξιάς γιατί το άθλημα είναι ατομικό. Είσαι μόνος και πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις μόνος και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα: έχουμε μόνο 20-30 δευτερόλεπτα ενδιάμεσα. Οπότε πρέπει να είσαι αποφασιστικός, συγκεντρωμένος γιατί μεγάλα, κρίσιμα ματς παίζονται στις λεπτομέρειες.»   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα