Ελλάδα – Ισπανία 5-10: Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών

Ελλάδα – Ισπανία 5-10: Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών
Στιγμιότυπο από τον τελικό youtube printscreen

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε την ήττα από την Ισπανία στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Πόλο Νέων Γυναικών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών αντιμετώπισε την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πόλο Νέων Γυναικών, το οποίο διεξάγεται στο Ισραήλ, με την Εθνική μας να χάνει με 10-5 και να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο. Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό είχε κερδίσει με 13-8 του μεγάλου φαβορί του τουρνουά, της Ουγγαρίας.

Όπως γράφει το SPORT24, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά σφιχτά στο πρώτο μέρος, με την Εθνική μας να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην επίθεση. Η Ισπανία είχε το προβάδισμα με 2-1, ωστόσο δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, η Ισπανία πέτυχε άλλα τρία γκολ και πήρε ένα άνετο προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Εθνική μας έπαιξε καλύτερη άμυνα, ωστόσο στην επίθεση συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Οι Ισπανές “φράκαραν τον δρόμο προς τη φουνταριστή, Μυριοκεφαλιτάκη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 1-6, υπέρ των Ισπανών.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου ανέβασαν την απόδοσή τους και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ωστόσο αυτό δεν αρκούσε για να “επιστρέψει” στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Μετά τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, το σκορ ήταν 9-4.

Δεν άλλαξε κάτι στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ ρυθμό. Η Ισπανία πέτυχε το πρώτο της γκολ στο πέμπτο λεπτό, με την Κανετίδου να μειώνει σε 10-5, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οκτάλεπτα: 1-5, 0-1, 3-3, 1-1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα