Euro 2020 – Έρικσεν: Μαθήματα αξιοπρέπειας και πολιτισμού από τους συμπαίκτες του

Euro 2020 – Έρικσεν: Μαθήματα αξιοπρέπειας και πολιτισμού από τους συμπαίκτες του
Οι παίκτες της Εθνικής Δανίας γύρω από τον Ερικσεν AP

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Δανίας δίδαξαν ήθος και πολιτισμό με τον τρόπο που προστάτεψαν τον Κρίστιαν Ερικσεν όσο αυτός έδινε τη μάχη να κρατηθεί ζωντανός.

Ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Δανίας έσπευσαν να προστατέψουν τον Κρίστιαν Ερικσεν που για κάποια λεπτά της ώρας έδωσε τη μάχη της ζωής του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο τερέν του Πάρκεν ήταν συγκλονιστικός.

Οι συμπαίκτες λοιπόν δημιούργησαν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω από τον ποδοσφαιριστή της Ιντερ και ήταν σαν να έδιναν το μήνυμα στους πάντες ότι απαιτούν την προστασία της ιδιωτικότητάς του την ώρα που έδινε μάχη επιβίωσης.

Με τον τρόπο που παρατάχθηκαν καμία κάμερα ή φωτογραφικός φακός δεν είχε πρόσβαση στον παίκτη ενώ οι γιατροί έκαναν απρόσκοπτα την πολύ σημαντική δουλειά τους.

Οι συμπαίκτες του Ερικσεν γύρω από το φορείο μαζί με τα υψωμένα πανιά AP

Οταν, δε, χρειάστηκε να διακομιστεί ο Ερικσεν με το φορείο στο νοσοκομείο πάλι οι συμπαίκτες του μαζί με παράγοντες του αγώνα ύψωσαν μεγάλα λευκά πανιά έτσι ώστε ο συμπαίκτης του να μην είναι ορατός.

Ενα μάθημα πολιτισμού και αξιοπρέπειας την πιο κρίσιμη ώρα. Χίλια μπράβο στους Δανούς ποδοσφαιριστές που είχαν το κουράγιο και τη δύναμη να το κάνουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version